Arama sonuçlarınız

1. baris21

shad marka 45 lt canta satılıktır.cızık yoktur tertemizdir...

motoru sattım canta evde yatıyo satılıktır sıfırdır 1 ay motor ustunde kaldı alan pişman olmaz fıyat 200 tl sondur googleye shad 45 lt yazınca canta resımdekıdır..msj atın donus yaparım iyi gunler
  2. baris21

.cizre.midyat.hasankeyf.batman,diyarbakır yolculuğum

cizrede havaalanı gecıcı gorevim bıttı diyarbakıra donus ıcın gezebılecegım yol sectım en guzelı buydu.haydi yola demir atım,bi mola verim havada sıcak bizde tek yolculukta selfie cekmeden olmaz tabii :D madritin midyat ilçesine 17 km:cherry:allah rahmet eylesin.(m.a birand) cekermiyım...
  3. baris21

250 km bıkkınlık veren mc-x verıp cbf 250 aldım...

ocakta ayında aldıgım daha 250 km olan motorun ekzantrik mili ve piyanolar fabrıka montaj hatasından dolayı degısmek zorunda kalındı bende hevesle aldıgım monndı mc-x 150 ıyıce uyuz olduktan sonra servıstekı ustanın kendı motoru olan cbf250 ıle takas ettım bılmıyorum ıyımı ettım ama ınsallah...
  4. baris21

yeni atım yaza hazır.....

ılk defa resım yukledım oldumu bılmıyorum....:queen: ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ---------- kazasız kullanmayı nasıp eder inşallah...
  5. baris21

siteye resm nasıl yuklenıyo yardımcı olurmusunuz...

yenı oldugum ıcın ılk defa yukluyecem detaylı yardımcı olursanıız sevınırım resım yukleme ıslemı nasıl tesekkurler....?
  6. baris21

bende uzun zaman sonra 2 tekerime kavuştum kaza bela vermez inşallah......

dün itibarı ile sıfır mondi mcx 150 almıs bulunmaktayım..yaza gırmeden bir atım olsun ıstedım,gercektende at gıbı cıktı 3 motor arasında kalmıstım ybr125-150 cbf-ve mcx ne kadar ınsanlar japon deselerde üçünude bolca deneme fırsatım oldu ama fıyat,güç,serilikte kendı sınıfının en ıyısı,en...
  7. baris21

8 dk nızı alır belki ama dakikalar kazandırır...

http://www.youtube.com/watch?v=IrNnb2VAveo
  8. baris21

kocaeliden selamlar.

herkeze mrb sıteye yenı uye oldum zamanla tanısırız inşallah vakıt gecırmekte nasip olur...motor ve rüzgar deliligi olanlardanım :D