Arama sonuçlarınız

1. mt03OwNer

Knight Online ?

Aranızda Knight Online oynayan varsa server , lvl ve nickini yazarsa sevinirim. Ben oyuna yeni başlıyorum ve yüklü bir para ayırdım :D Yardımcı olabilecek kişiler aranıyor :D
  2. mt03OwNer

Fz6 Ya R6 Arka kuyruk Grenajı takabilecek ?

Fz6 Ya R6 Arka kuyruk Grenajı takabilecek birileri aranıyor. örnek model Arka kuryuk bu 2010 fz6 daki gibi olsun istiyorum . Toplamda bana ne kadara mal olur ve kimler yapabilir ?
  3. mt03OwNer

Lazer Fiber D1 Kask ?

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44776 Bu kask çok hoşuma gitti Bu ve bunun tarzı kasklar önerebilirmisiniz ? Bir sorum daha olacak belkide kurallara uymayarak hata yapıyor olabilirim hepinizden özür dilerim . Böyle bir kask da gece sürüşü nasıl olur , gece sürüşlerinde kask...
  4. mt03OwNer

Fz6- Mt03 Hangisini önerirsiniz ?

Öncelikle selamlar. Siz değerli profesyonel motorseverlerin görüşlerine ihtiyacım var. Yaklaşık 2 sene 350 cc cross kullandım ve 1 senede ybr125 lik fakat kendi motorum olmadı arkadaşların motorlarını aldım bindim ilk defa kendi motorumu alacagım ve yaklaşık elimde 11.000 tl civarı para var...
  5. mt03OwNer

Selamlar MT ailesinin nadide insanları

Öncelikle herkese selamlar , adım murat yaşım 24 bilişim uzmanı ve teknisyeni olarak Adalet bakanlığında görev almaktayım. Nasip olursa bu ay içinde ilk motorumu alıyorum :) bu foruma girmeyerek kaybettiğim yıllara üzülüyorum cidden :pr: Foruma takıldıktan sonra motor hakkında ne kadar az...
  6. mt03OwNer

MT03 Alacağım ???

Ehliyetimi almak üzereyim ve bir kenarda biriktirdiğim param var yaklaşık 11.000 tl , egzoz seslerini dinledim kendi sesi çok tatmin etmesede akrapoviç ile güzel bir sesi var sormak istediğim sorular mT03 sahiplerine gelsin bu sorular -Motorunuzdan memnunmusunuz ? Işıklardan kalktığınızda...

Yeni mesajlar