Arama sonuçlarınız

1. atmaca_35

Süper 8 mi yoksa deer 152 mi?

arkadaşlar yeni başlıyorum 600 cc alacam o mu olsun bu mu olsun diye sormuyorum...kısmetse iki hafta sonra üniversite bitiyor memlekete dönücem işten eve gelip gitmek için vitessiz büyük tekerlekli bişey düşünüyorum ara sıra uzun yol yapıyorum bu iki motosiklet arasında kararsızım cıbırla...
  2. atmaca_35

yağı fazla mı koyduk?

arkadaşlar dün tamircime gidip motor yağımı değiştirdim WÜRTH marka yağ koydu çok kaliteli olduğundan bahsetti ben normalde MOTUL kullanırdım.kaptaki tüm yağı koyduk normal olarak ama 10 12 km arası bi yol ayptıktan sonra bu arada motoru baya devirli kullandım zinciri temizlerken vites kolunun...
  3. atmaca_35

Kapışma dediğin böyle olur :)

arkadaşlar önceden verildiyse kusura bakmayın http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=125571618710&ref=nf
  4. atmaca_35

sizinde canınız acıyor mu?

arkadaşlar bugün motorumdan ses geldiği için kontrol amaçlı da olsa motoru indik ustayla beraber.hayatımda ilk defa böyle bi durumla karşılaştım sökülen her vida da her parçada adeta gözlerim doldu...gözüm gibi baktığım motorum onlarca parcaya ayrılırken sanki benden bi parca sökülüyomuş gibi...
  5. atmaca_35

satılık cbr 125 repsol

arkadaşlar motorumu satıyorum http://www.sahibinden.com/2005_repsol-42WQQaXQQ23296571WQQpXQQdisplayitem
  6. atmaca_35

Egsoz

slm arkadaşlar benim bi sorum olacaktı....malum her motorda olduğu gibi benim ufaklıktada manifolttan itibaren susturcuya kadar olan kısımda göze hoş gelmeyen çürümüş görüntüsü var bunu nasıl giderebiliriz..krom kaplatmak nikelaj attırmakla düzelirmi yoksa mat siyah boyalar işimi görürmü?
  7. atmaca_35

Müjde...cemre yarın düşüyor...

Halkımızın arasında yaygın olarak baharın müjdecisi olarak bilinen sıcaklığın artması olayına cemre denir. Cemre'nin birer hafta arayla havaya, suya ve toprağa düştüğüne inanılır. Üç tane olan cemrenin birincisi havaya (19-20 Şubat), ikincisi suya (26-27 Şubat) ve üçüncüsü de (5-6 Mart) toprağa...
  8. atmaca_35

anlamıyorum...

arkadaşlar cbr 125 imin debriyaj balatasını değiştirmek istiyorum...debriyaj batalatası,yağı ıvırı zıvırı herşeyi bana ait sadece işçili ücreti tamiriciye ait...!!!fiyat araştırması yapıyorum bursadaki ustalar ( eğer ustalarsa ) 60 lira civarı fiyat biçiyorlar..izmirdeki ustamı aradım ( harbiden...
  9. atmaca_35

arkadaşlar bu kask nasıl? tavsiye!!!!

arkadaşlar bu kask nasıl aranızda kullanan varsa ya da bilgisi benimle paylaşırsa sevinirim
  10. atmaca_35

motorun arka tekerini nasıl kaldırıyosunuz ?

beyler çok merak ediyorum bi gün bende yapmak istiyorum hareket halindeyken arkja tekeri nasıl kaldırıyosunuz. sakın durup elimle kaldırıyorum demeyim :)
  11. atmaca_35

APP plaka

arkadaşlar internette gördüm app plaka yapan birisi var bende motoruma bi tane yaptırmak istiyorum fakat polis görürse ceza yazarmı aranızda takan var mı bilgilendirirseniz sevinirim...
  12. atmaca_35

yerel yarışlar neden yayınlanmıyor..

arkadaşlar umarım sizlerde benimle aynı fikirdesinizdir.. örneğin bu haftasonu izmir pınarbaşında motosiklet yarışı var.. fakat hiçbir yayıncı kuruluş bunu yayınlamıyor bildiğim kadarıyla...bi manken ablamızın kıçı başı açılsa alişan mahsuna laf atsa olay olan ülkemizde böylesine zevkli ve...
  13. atmaca_35

nebel mont ...

arkadaşlar bugün mont almık için merkeze gitti motorla gezerken bi motorsiklet tamircisi gözüme ilişti önünde bir sürü yarış motoru vardı ve bursanın yabancısı olduğum için mağaza danışmak istedim tesadüfte bu ya abi montta satıyormuş bana nebel marka mont gösterdi üzerimede cuk die oturdu kısa...
  14. atmaca_35

mont arıyorum..!!!

arkadaşlar motorsiklet montu arıyorum cbr 125 de giymek için öğrenci olduğum için ekonomik bişeyler olsun istiyorum ikinci el olmasında mahsuru yok temiz olsun yırtığı pırtığı olmasın yeter.. zayıf birisi olduğum içiçn m benden olur sanırım ( en fazla 100 liram var :( )