Arama sonuçlarınız

1. ufuktan

İtalyan Motosikletleri NEden TÜrkiye'de Daha Az İlgi Görüyor ....

Değerli Arkadaşlar ; Neden İtalyan motosikletleri ülkemizde daha az ilgi görüyor ... Sizin fikriniz nedir ?
  2. ufuktan

SADECE ABSli GSR600 TAKASLI ZX10-R

Marka: KAWASAKİ Model: ZX10R YIL : 2006 KM: 17000 Renk:YEŞİL Açıklama: HATASIZ KAZASIZ BOYASIZ MASRAFSIZ KOMPLE BOĞAZDAN MUZZY EGSOZ ( SADECE EGSOZ 1.850€ ) *** ORJİNAL EGSOZLAR VE HEADERSLER YANINDA VERİLECEKTİR *** DYNOJETIII POWER COMMANDER ÇELİK FREN HORTUMLARI PUİG RENKLİ CAM...
  3. ufuktan

Malatya Motosiklet Festivali ( 24-27 Haziran )

Değerli camia arkadaşlarımız Malatya Motosiklet Festivalimiz 24,25,26,27 Haziran 2010 tarihinde yapılacaktır ... Festivalimiz kapsamında Nemrut Dağı Gezisi , Darende İlçemizde Rafting , Şahin ALGAÇ motosiklet gösterisi ,Her gece canlı müzik , Olimpik yüzme havuzundan limitsiz yararlanma , duş wc...
  4. ufuktan

Malatya-Samsun '' SAMSUN MOTOSİKLET FESTİVALİ'' ve Malatya-Adana

Epeydir göremediğim dostlarıma kavuşmak için bir fırsat gördüğüm SAMSUN MOTOSİKLET FESTİVALİ ne katılmak için, yükledim motorumu… neşemi de alıp yanıma Düştüm yollara ….. Yol Halleri --- Uploaded with ImageShack.us --- giderken aralıksız 4 saatten fazla sağanakla yolculuk ettim … çok...
  5. ufuktan

Kask markaları ve güvenlik sonuçları

Verdiğim linki lütfen dikkatle inceleyin ... Piyasadaki kaskların darbe test sonuçlarıdır .... çok şaşıracaksınız :) http://sharp.direct.gov.uk/search/results/?sort=manufacturer&dir=asc&manufacturer=0&type=0&rating=0&size=0&price=0
  6. ufuktan

2010 motosiklet festival tarihleri ???

2010 motosiklet festival tarihleri, hakkında bilgisi olan var mı ??? Yüzyüze tanışma fırsatı buluruz belki :cat:
  7. ufuktan

takaslı yamaha xjr 1200

Marka: Yamaha Model: XJR 1200 KM: 30.000 Renk: Mavi Fiyat: 10.000 Açıklama: HATASIZ İl/İlçe: MALATYA / MERKEZ İletişim: 0532 798 26 90 arkadaşlarım tüm dataylar için ilan linkinide veriyorum...
  8. ufuktan

merhaba!

herkese selamlar ben Malatya dan Ufuk 31 yaşımdayım , bir fabrikanın satış pazarlama müdürlüğü görevini yürütüyorum .. 7 yaşında bir oğlum var ... şu an yamaha xjr 1200 kullanıyorum ... zamanla daha çok kaynaşırız .. tekrardan selamlar herkese kazasız belasız günler dilerim :cat:

Yeni mesajlar