Arama sonuçlarınız

1. U

Cbf 150 Far Yanmama Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Motorumun elektrik tesisatında ciddi bir sıkıntı olduğunun farkındayım. Belirtiler, akü olmadan ateşleme yapmıyor yani akü bitince vurdurunca da çalışmıyor ve çalışırken aküyü sökünce stop ediyor. Önceden böyle değildi. Uzun/kısa farlar ve stop lambasının ufak ışığı yanmıyor...
  2. U

Cbf150 Direksiyon Yamuklugu

merhaba arkadaslar. ufak bir kaza geçirdim motorla ön teker kaldırımlardaki mantarlara vurdu ve maşa yamuldu. sürüşümü çok ektilemiyor ama teker düzken gidon 1cm kadar sola dönük . bunu nerede düzelttirebilirim istanbul içerisinde?
  3. U

Cbf150 de Icinden Cikamadigim Ariza

Oncelikle hepinize merhaba arkadaslar. Cbf150 aldigim gun aku bitirdi. Farlar ölü yaniyordu ve marsa basinca tepki vermiyordu. Sirkecide yolda kaldigim icin orada gittim 70tl vererek aku aldim. Sifir aku takinca duzeldi hic sorun yokmus gibi 2 hafta bindim. Dün birden bire ayni sekilde aku...
  4. U

Kanuni popcarn 90, Bws 100 gibi performanslımıdır?

Kanuni popcorn 90, Bws 100 gibi performanslımıdır? evet arkadaşlar başlıktaki gibi. yani bws 100 de gaza yüklenip kendimizi arkaya verince çok rahat tek teker uzun süre gidebiliyoruz. peki popcorn da o kadar performanslımı. ikiside 2 zamanlı. sanırım popcorn biraz daha az yakar 90cc olduğu...
  5. U

Cub Motor Seçimi

sonunda almaya karar verdim. sıfır çinli cub motor alıcam ama bazı maddeler var kafamda. 1. en az yakanı. ama sanırım tümü aynı yakıyor. öyle değilse en az yakanını tercih edicem 2. vites geçişi en yumuşak olanı. ( ramzey 100 cub sürüyorum arkadaşımın. vites geçişleri berbat ve çok sert. çoğu...
  6. U

Önerilerinize İhtiyacım Var

Öncelikle merhabalar. 16 yaşındayım. Az da olsa motor hayatım var. Ramzey 100 cup sürdüm baya arkadaşımın. Ama sinop içinde kullanabileceğim kısa mesafelere gidebileceğim bir motorsiklet almak istiyorum. İstanbuldayım şuan. Bana hangi motoru önerebilirsiniz. Kısa mesafe için dediğim gibi. Max...

Yeni mesajlar