Önerilerinize İhtiyacım Var

Öncelikle merhabalar. 16 yaşındayım. Az da olsa motor hayatım var. Ramzey 100 cup sürdüm baya arkadaşımın. Ama sinop içinde kullanabileceğim kısa mesafelere gidebileceğim bir motorsiklet almak istiyorum. İstanbuldayım şuan. Bana hangi motoru önerebilirsiniz. Kısa mesafe için dediğim gibi. Max 400tl bütçem var. Acil önerilerinize ihtiyacım var. Ona göre pazar günü bizim burada (bayrampaşa-rami) motorsiklet pazarı kuruluyor. Oradan veya sahibinden.com dan bir motor almak istiyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

arkadaşlar gerçekten çok ihtiyacım var önerilerinize. veya 400tl ye kadar olan motorsikletlerinizi satın aliyim.

Bence yaşını bekle bir ehliyet al. Bir haftada iki kontrolden geçtim . 400 Tl nede yazık olmasın.

zaten sinopta polisler bakımından bir problemim yok. hepsi tanıdık. bu bütçede motor ne alabilirim yani?...

kimsenin söylemeye dili varmıyo ama o bütçeyle doğru düzgün yürüyen bi motor alamazsın kardeşim bekliceksin paşa paşa hem polis tanıdık ayağına caddelerde terör estirilmez önce ehliyetini al sonra motorunu ben senin yaşındayken bisiklet bulamıyodum bincek.

terör estirmek değil amacım. köy gibi yer zaten bizim orası. mobilette işimi görür. 3-4 km uzaklıkta mesafelere götürsün yeter.

200 e bile bulursun iyi kötü bir bionik-mobilrt tarzı bişey al sakın 2. el scoter tarzı alıyım deme, ehliyetide es geçme:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar