Arama sonuçlarınız

1. vanhelsing58

bugün a2 ehliyetimi almaya gittim

evet arkadaşlar herşey tamam.bugün sürücü kursundan dosyamı aldım.09:30 gibi emniyete gittim ama okadar çok insan vardı ki bekleyen bana sıra gelmeyecek gibiydi.artık önümüzdeki günlerde yine gidecem.E+A2 olacak kısmet olursa
  2. vanhelsing58

15 kasım direksiyon sınavı

selam arkadaşlar sınavdan yeni geldim.büyük ihtimal geçtim.10 kişi kadardık.sırayla bindik motora.125cc schooter.sınav anına kadar motosiklet kullanmayı bilmiyordum aslında.arkadaştan rica ettim bana göster şunu kullanmayı dedim.o sadece gaza bas devam et dedi.sonuç mükemmel.en az 10 tur...
  3. vanhelsing58

24 ekim motorlu taşıtlar sınavı

EVET ARKADAŞLAR NİHAYET A2 EHLİYET ALMAK İÇİN BÜYÜK GÜN GELDİ.BANA VE SINAVA GİRECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM.:cat:
  4. vanhelsing58

Biri bana yardım etsin arkadaşlar

SELAM ARKADAŞLAR.24 EKİMDE EHLİYET SINAVIM VAR.SADECE MOTOR DERSİNDEN SINAVA GİRECEĞİM A2 EHLİYET ALMAK İÇİN.BENİ ASIL KORKUTAN DİREKSİYON SINAVI.HAYATIMDA HİÇ MOTOR KULLANMADIM.KAYIT OLDUĞUM KURS DİREKSİYON DERSİ VERMEDİ.SADECE SINAV GÜNÜ 125CC BİR SCHOOTER MOTOR GETİRECEK.ONUNLA GİRECEZ...
  5. vanhelsing58

Efsane adam

arkadaşlar EFSANE ADAM filmi hakkındaki görüşleriniz.
  6. vanhelsing58

honda cbr 600rr

değerli arkadaşlar honda cbr 600rr nin motor ömrü hakkında bilgisi olan varmı?kaç km den sonra bitiyo motoru
  7. vanhelsing58

şunu çok merak ediyorum

ya değerli arkadaşlar motosikletleri çok seviyorum.ben daha motor almadım. şuan ehliyet alma aşamasındayım.daha sonra güzel bi motor alacam inşallah.merak ettiğim konu şu: çok arkadaşım var motoru olan hepside ufak tefek kaza yaptılar hatta bitanesi kazadan 9 ay sonra işine dönebildi.bu siteyle...
  8. vanhelsing58

yardım lütfen

e sınıfı ehliyetim var a2 ye yazıldım iki ayrı ehliyetmi taşıyacağım acaba?
  9. vanhelsing58

Herkese selam

merhaba arkadaslar ben hüseyin 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum siteye yeni üye oldum.çok güzel bi site. ben bir motor hastasıyım.motorum da yok kullanmayıda bilmiyorum. dün a2 ehliyetine yazıldım.ehliyeti alınca da honda cbr 600rr almayı düşünüyorum.acaba kullanmayı öğrenebilirmiyim?araba...