Arama sonuçlarınız

1. sir@disi

benzine zam :(

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt dağıtım ve bayi satışlarına yönelik belirlediği ''tavan fiyat''ı kurşunsuz benzinde 2 kuruş, motorin ve kırsal motorinde 3 kuruş artırdı. EPDK, 22-24 Ağustos günleri için, 95 oktan kurşunsuz benzinde bayi tavan fiyatını 3,26 liradan 3,28...
  2. sir@disi

dün akşam 14.08.09 buluşma

çorbalar cok güzeldi valla akşam akşam ii geldi... :) başka bi akşam buluşmak uzere :) esen kalın :)
  3. sir@disi

farklı bi amaç için motor :)

mct 250 ve ben :):) ama biraz amaç farklı..... [/URL][/IMG]
  4. sir@disi

bu akşam 14.08.2009

arkadaşlar,abiler ve ablalar :) bu akşam İST. avrupa yakasında buluşacak olanlar varmı... varsa saat kaçta nerde ögrenmem mumkunmu ve bende gelebilirmiyim... tabikide gelebilirim :P motorum var sonuçta gelmek kolay :) ya valla akşamları cnm sıkılıyo işten sonra biyerlerde buluşucak...
  5. sir@disi

t-shırt

[/URL][/IMG] [/URL][/IMG] kendi nick imizin oldugu yukardaki resim gibi t-shırt ler yaptırsak veya yapılsa satın alsak atıyorum parasını ödesek 7-8 gun sonra t-shırt u alsak falan olmazmı...:) ben kucuk bi çalışma yaptım fazla iyi olmadı ama ilgi olursa başkalrınada bişeyler...
  6. sir@disi

son nokta :)

[/URL][/IMG] arkcı lıkta gelinen son nokta... :)
  7. sir@disi

Help ??? hangi motoru alim sizce...?

S&T Kanuni gt 250R mı yoksa kawazaki ninja 250r mı.... bence ninja ama yinede sizin yorumlarınızıda duymak istiyorum :) ninjanın avantajından biri 6. vitesi olması...ve o yeşil rengi yokmu insanı bitiriyo :):) yorumlarınız için şimdiden teşekkur ederim :)...? ---------- Mesaj ekleme zamanı...
  8. sir@disi

slm millet....

herkeze slm ben isatanbul beşiktaştan serhat mondial mct250 kullanıcısıyım ama ay sonunda degiştirip ninja 250R alıcam.. siteye yeni uye oldum herkeze kazasın belasız ii sürüşler dilerim...

Yeni mesajlar