Arama sonuçlarınız

1. L

Debriyajı bırakınca ses var.

Merhaba arkdaşlar; Yine sorunumla başbaşayız. Debriyajdan yüksek viteste gaz kesince bir sürtünme sesi geliyor. Yavaşlayıp vites düşünce bu ses kayboluyor. Motor durduğu boşta iken sürtünme sesi geliyor. Gaz verince artıyor. Debriyaja basınca kesiliyor verince tekrar başlıyor. Bunu ilk...
  2. L

modifiye için yardım

Merhaba arkdaşlar Bende 2005 model honda titan es var, bu motorun hacmini biraz büyüterek modifiye etmek istiyorum. Fakat bizim motorların gudgeon, pistonun girdiği peronu 13 mm e buna uygun 56,5 daha geniç pistonu nereden bulabilirim Yoksa krankıda mı değiştirmeliyim. Eğer...
  3. L

Eksantrik dişlisimi? krank mı?

Arkdaşlar motorum 2005 model titan es cg 125 Arıza belirtileri, 1- Gaza yüklenildiğinde titreşim ve ses 2- Rölantide çok hafif bir ses pek farkedilmiyor gibi 3- Performansta pek bir azalma yok 4- Tek marşta çalışan motor bir iki marş hatta bujiyi açarak çalışma 5- Sübab ayarı yaptım pek birşey...
  4. L

Krank sorunu nası anlaşılır.

Merahaba arkadaşlar Her zaman yaptığımız gibi bir motoru açmadan tahminlerde bulunmaya çalışıyoruz. Bazen bu tahminlerimiz isabetli bazende yersiz oluyor. Benim motorumdada hızlanmalarda ve zorlanmalarda titreşimli bir ses geliyor. Gaza yüklendiğimde titreşimli hırıltılı bir ses var. MOtorun...
  5. L

Çok şükür

Merhaba arkadaşlar 1-2 hafta önce motorumdaki yağ yakma problemini bugün çözdüm. Bu arada bazı bilgiler edindim. Tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Motorum yağsız kaldığından dolayı sekmanları dağıttı. Tamirat sırasın sipralle kesme yaptığım için talaşların zarar vereceğini düşünmüştüm...
  6. L

Şu titanlar kaç km gidiyor allah aşkına

Merhaba arkadaşlar Bende bir titan es var süratını sorduğumda bazıları 120 km gider hatta bayır aşağı 130km basarsın diyorlar. Bendeki motor ise 4. vitesle rüzgarsız bir havada düz yolda 105 km filan çıkıyor 5 atınca 100 km civar dümdüz bir yolda anca gidebiliyor. Hafif yokuşta hemen...
  7. L

Yağ yakma problemi ve başımdan geçenler

merhaba arkadaşlar Yeni aldığım motorla yağını kontrol etmeden uzun yola çıktım. Motorum uzun yolda yağsız kaldığından giderken aniden gaz kesti ve stop etti. Ardından bir süre bekleyince çalıştı. Fakat sesi sanki kamyon sesi gibi müthiş gürültülü zangırtılı bir ses. Motorun sübob ayarı ile...

Yeni mesajlar