Arama sonuçlarınız

1. S

Gösterge arızası.. Yardım lütfen!!

Selamlar herkerse.. Arkadaşlar sorunum şu; Bu akşam motorla bi yere giderken hız göstergesi panelinden bi vızıltı gelmeye başladı! Sanki böyle plastik bi dişli durmadan sıyırıyo... Hız arttıkça orantılı bi şekilde vızıltıda artıyo.. Sonra baktım ki normalde 20 km göstermesi gerekirken km saati...
  2. S

Motordan gelen ses.. lütfen yardım!!!

Selamlar.. mondial 125 zn motorumu yakın zamanda marş motoru arızası nedeni ile servise götürdüm ve garantiden değiştirdiler.. şu anda marşta sorun yok ama yeni bişi ortaya çıktı. Motora hafif gaz verince marşın bulundugu boolgeden hafıf şırıltı gelıyor bıraz daha devir artınca kesiliyor.. aynı...
  3. S

Marş sorunuma çözüm

Selamlar.. Benım sorunum marşş... İlk basmada sankı piston üst olu noktadaymıs gııbı zorlanıyodu ıkıncı basmada rahat rahat donuyodu.. zamanla zamanla ıyıce zorlanmaya basladı sımdı ıse marşa bastıgımda tık .. tık diye ses gelıyor ve marş donmuyor.. motor 3 aylık mondial 125 zn... ustaya sordum...
  4. S

125 zn'm durmadan stop ediyor ne olur yardımmmmm!!!

selamlar.. bende 1 ay kadar once bir 125 zn aldım mondial den..2 gun oncesıne kadar cok memnundum fakat gecenlerde bir gun motoru hiç kullanmadım ertesı gun calıstırdıgım gıbı stop ettı... oncesınde boyle bı sorun yoktu ılk marşta rölanti saat gıbı çalışıyodu.. fakat o 1 gunluk aradan sonra stop...

Yeni mesajlar