Arama sonuçlarınız

1. erdem22

kanuni racer 200 çalışma

selam arkadaşlar bu soğuk havalarda motoru çalıştırayım diye marşa bastım marş basıyor ama motorda çalışma isteği yok sadece marş sesi jikleyi çektim yine olmadı marşa basar iken akü zayıfladı düşünün ne kadar uğraştığımı sonra evin 2 sokak üstüne çektim motoru bayır aşağı vites boşta iken...
  2. erdem22

jant

benim motorun jantı ve lastiği Arka Lastik: 130 / 70 – 18 TUBELESS fakat ben anlamadığım için soruyorum jantı büyütmek istiyorum ve lastiği büyük boy jant ve lastik numarası kaç olur acaba
  3. erdem22

sulu benzin

arkadaşlar alınan benzinin içinde su olup olmadığını nasıl anlarız benzini pet şişeye koydursak anlaşılırmı acaba su olup olmadığı
  4. erdem22

benzin

akadaşlar benzini kalın bir plastik kapta nasıl ve ne kadar muhafaza edebilirim ince plastik yani pet şişe gibi maddelerde büzülüyor plastik kalın plastikte saklanırmı bir kaç ay
  5. erdem22

tavsiye kullanıcılardan

arkadaşlar hysung kanuniyi aldı biliyorsunuz şimdi buna göre hysung 250 r mi yoksa kawasaki 250 r mi ve bunların hangisinin yedek parçaları daha rahat bulunur tabiki sürüşleri nasıl hangisi daha iyi ayrı not : hondanın 250 r türkiyede yok galiba :)
  6. erdem22

buji sorunu

arkadaşlar racer 200cc ye çift tırnak irityum buji kullanan varmı veya tek tırnak irityum varsa markasını ve numarasını söylermisiniz ngk kullanıyorum ama memnun değilim bayır yukarı motor zorlanıyor gibi geliyor bana fikri olan varmı acaba ateşleme sonrası biraz gezince tabi bujide kararma ve...
  7. erdem22

plaka işlemleri

slm 2009 da motor aldım noter satışı yapıldı fakat bana orada plakayı üstüne alman gerekmez dendi bende almadım ama geçenlerede çevirmeye yakalandım ve plakayı üstüme almam gerektiğini söylediler vergisi muayenesi faturası dahi herşey var sigortayıda kendi adıma yaptırdım arkadaşlar şimdi bu...
  8. erdem22

muayane fiyatları

arkadaşlar bu gün gittim muayene ye sormaya ve bana 180 tl masraf olur dediler bunun içinde sanırım vergi yok internetten bakıyorum ve motorsiklet muayenesi 64.90 tl görünüyor ilk muayenesi acaba o yüzdenmi 180 tl ödemem gerekiyor bilgisi olan varmı acaba yoksa benimi kazıklamaya çalışıyorlar...
  9. erdem22

yardımcı olun

arkadaşlar bende kanuni racer 200 var geçen ay bakım yaptırdım geçen gün anayolda giderken motorda kasmalar oluştu vites yüksetiyorum mesela 4 .cü viteste biraz gaz verince devir saati vites değiştirir iken 7000 devirde oluyor biraz gaz verince 10000 ne birden dayanıyor devam ediyorum aynı gazda...
  10. erdem22

lütfen yarmcı olun

arkadaşlar bende kanuni racer 200 var geçen ay bakım yaptırdım geçen gün anayolda giderken motorda kasmalar oluştu vites yüksetiyorum mesela 4 .cü viteste biraz gaz verince devir saati vites değiştirir iken 7000 devirde oluyor biraz gaz verince 10000 ne birden dayanıyor devam ediyorum aynı gazda...
  11. erdem22

yardımcı olurmusunuz lütfen

arkadaşlar 1 ay önce karbüratör temizliği yanısıra yağ değiştirildi bu arada motorum kanuni racer 200cc bugün işten gelirken havada rüzgar var sol çaprazdan vuruyor motora ve kasma yapıyor devir saati deli gibi 6000 - 12000 arası gidip geliyor hızım 80 km vites 5 yarımdan fazla gaz verdim ve...
  12. erdem22

Kuba motor xy250-5a

KUBA MOTOR XY250-5A bunlar nasıldır acaba bilen varmı gerçi çin malı ama
  13. erdem22

motor muayanesi

arkadaşlar motor muanesinde ne kadarlık bir ücret istenior biliyormusunuz ilk defa gideceğim için tam olarak bilemiyorum
  14. erdem22

kanuni 200 racer kullanıcarı bilgi paylaşımı

ben alalı 6 ay oldu şimdiye kadar bir sorunu olmadı sürüşü keyifli bir motor sizler ne düşünüyorsunuz varmı kanuni 200 racer kullanıcıları
  15. erdem22

sigorta pulu

arkadaşlar motorlarda bu sigorta pulu yıllık kaç paraya geliyor bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim axa sigorta benimki

Yeni mesajlar