Arama sonuçlarınız

1. M

Olası Bulgaristan turu

Merhabalar, Önümüzdeki sonbahara kadar, doğduğum yer olan Bulgaristan'a olası bir tur için (Varna'ya kadar) nabız yoklamak istedim. Gelebilecek olan, tavsiyesi olan vs? Buyrun bakalım. Kazasız sürüşler. _________________ XL200->KLE500
  2. M

Motosiklette reflektör bulundurma zorunluluğu var mı?

Merhabalar, Kaza veya acil durumlarda olay mahalinin gerisine konan reflektörlerden motosiklette bulundurma zorunluluğu var mı? Varsa nereye koyacağız? sırtımızda mı taşıyacağız? :) Syg.
  3. M

Bu motosikleti beğendim almak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki özelliklerde bir APRİLİA PEGASO 650 motosiklet buldum. Yorumlarınız alabilir miyim? Marka ve modelle ilgili öneri ve çekincelerinizi de beklerim. 2004 model 5800 km'de (Sahibi orjinal olduğunu söyledi) 8750 TL...
  4. M

Motosiklet alacağım, model konusunda yardım lütfen.

Merhaba arkadaşlar, XL 200'den sonra tekrar ve daha büyük bir motosiklet almak istiyorum ama kafam biraz karışık. Öncelikle enduro yada chopper konusunda karar veremedim. Bütçem en fazla 7000 TL. Benim aklıma yatan modeller Enduro için: BMW F650/GS/CS, HONDA TRANSALP ... Chopper için: YAMAHA...
  5. M

Selamlar

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. Umarım burada güzel şeyer paylaşırız...

Yeni mesajlar