Arama sonuçlarınız

1. drumstar

21 Nisan 2016 Aydın/Söke

Bu sabaha karşı Aydın Sökeden 09 yg 772 plakali "Mondial xtreme max" motorum calinmistir. Motorun on arka janti da 18 inch lastikleri asfalt lastigi. Mercekli far var arkada led cakarli stop var. Deponun ustunde mondial degil "AUGUSTO" YAZIYOR. GOREN DUYANLAR 0542 627 88 19 ---------- Mesajlar...
  2. drumstar

Hacim Büyütmek İçin Satılık Supermoto

Merhaba. Mondial extreme max fayfasından motorun bütün geçmişine bakabilirsiniz. Hem cc büyütmek hem de şehiriçinde daha kolay kullanım için alçak bir motor almak amacıyla satıyorum. Kazası ve düşmesi yoktur. Sadece bir kez bataklığa saplanmıştır. Çıkarmaya uğraşırken gidonun sol kısmını biraz...
  3. drumstar

4Riders Body Armour

Merhaba arkadaşlar. Yeni motor aldım, kaskım eldivenim dizliğim var, botlarım da yakında gelicek. Sıra body armourda. Çok fazla seçenek olmadığından 4Riders markasına baktım. Fiyatı da yeterince uygun. Vücut korumasını ve kros şortu tarzındaki korumayı almaya karar verdim. Hangi firmadan...
  4. drumstar

Cafe Racer dedikleri bu olsa gerek.

youtube da dolaşırkan gözüme takıldı da bu cafe racer dedikleri olay tam olarak da bu oluyor sanırım :queen::queen::queen: ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ---------- bu iş nedense beceremedim. isteyenler buradan izleyebilir...
  5. drumstar

Satılık Airoh Dome kask

merhaba arkadaşlar. yakın zamanda yurt dışından aldığım, neredeyse hiç kullanmadığım Airoh Dome xl(61-62 cm) kaskımı motor sevdasına bir süre ara vereceğimden satıyorum. kask bu resimdekinin aynısıdır. kendi resimlerini daha sonra ekleyeceğim. kaskın yanında progrip kros gözlüğünü de...
  6. drumstar

acemiden bir soru?

selam arkadaşlar. mondial'in sitesinde gezerken birşey dikkatimi çekti. 150 mc'nin fotoğraflarında km saatini gösteren bir fotoda üstteki ana km 38'i gösterirken aşağıdaki tripmetre 47'yi gösermekte. sizce bu durum nasıl açıklanır?
  7. drumstar

Body Armour (Vücut Koruma)

selam. korumalı bir mont almaktansa body armour denen ( mesela http://www.motomaxonlineshop.com/main/body_armour-pmu1045.html ) koruma kıyafetini alsak, üzerine de normal kıyafetlerimizi giysek yeterli koruma sağlayabilir miyiz? kullanan ya da deneyen arkadaşlar görüşlerini bildirirse sevinirim. :)
  8. drumstar

Nitro n-psi

selam arkadaşlar. yeni bir kask almam gerekiyor. nitro n-psi pompalı kaskı inceledim. bütçeme de uygun. ancak şöyle bir sorun var benim alacağım kaskın kesinlikle güneş vizörü olması gerek. bu kaskın özelliklerinde var yazıyor ama resimlerde nereden açıldığını göremedim. kaskı kullanan varsa iyi...
  9. drumstar

Keskin Viraj

selam arkadaşlar. Belki haberiniz yoktur Fanta'nın düzenlediği bir müzik yarışması var. fanta.com dan girip istediğiniz kişiye oy verebiliyorsunuz. belki modlar tarafından tepki alabilirim ama benim hoşuma giden bir parça var. bunu sizlerle paylaşmak istedim. bunun için umarım doğru yeri...
  10. drumstar

satılık mz arıyorum

selam arkadaşlar ben göksel 9. sınıf öğrencisiyim küçüklüğümden beri motor üzerindeyim. 103 simson zr50 ve şimdi de mondial 151rs kullanıyorum ve aydn izmir civarlarında 251 mz arıyorum uzakta olursa gidip almam mümkün değil motor ve boyası ıvırı zıvırı pek mühim değil hallederim yeterki çok...
  11. drumstar

uygun motosiklet

selam arkadaşlar ben göksel lisede okuyorum okula gidip gelmek için bir motosiklet arıyorum şuan elimde 103 var biraz da birikmiş para aşağı yukarı 1000 tl civarında bir motosiklet istiyorum aslında chopper tarzı bir motosiklet almayı yeğlerim ama maddiyat :salut: öyle hız tutkum falan yoktur...