Arama sonuçlarınız

1. kabataşlı1

Manisa spil dağına günübirlik tek başına bir gezi

Spil dağına yolculuk başlıyor Manisanın dağdan kuşbakışı görünümü Sisle birlikte yağış da başladı Burası seyir yeri,güzel havada manisa manzarası güzel olurdu,ancak yoğun sis var Çıkmaya devam ediyorum, yaklaşık 1000 mt irtifadayım,yavaş yavaş kar başlıyor Atalanına...
  2. kabataşlı1

İzmir-kapadokya-Rize gezimiz

Geçen yıl karadeniz gezimizi sinopta kesmek zorunda kalmıştık,bu yıl düşündüğümüz geziyi tamamlayabildik,ancak tek motosikletle bu yolculuğu göze alamadığımızdan karavanla gittik,seneye yeterli motosiklet sayısı oluştur bu yolculuğu tekrar düşünüyorum. İzmirden yola çıkıyoruz Afyon...
  3. kabataşlı1

19 Mayıs'ta İzmir Karagöl gezimiz

19 Mayısta İzmir MT olarak Yamanlar Karagöl kamp alanındaydık Üç kişi olduğumuzdan karavanımızla gelmek zorunda kaldık Gece kamp ateşinde kahve de bir başka oluyor Muhittinden curayla küçük bir halk müziği konseri Ve dönüş yolundayız ---------- Mesajlar birleştirildi -...
  4. kabataşlı1

İzmir Armutlu-Bayramlı köy yolu,Karlı havada tek başına kısa bir gezi

İzmir Armutlu-Bayramlı yolunda karlı havada tek başına kısa bir gezi,maksat stres atmak:)) Bugün İzmir Armutlu Bayramlı köy yolundaydım,yükseldikçe kar yağışı yoğunlaştı,daha fazla çıkamadan geri döndüm...
  5. kabataşlı1

Manisa spil dağına yağmur ve siste yolculuk

Spil dağına tırmanış Mirdivencik tepesi 1000 metre Sis ve yağış 1000metreden sonra iyice yoğunlaşmaya başladı Yaklaşık 1200 mt deyim sisve yağış çok arttı,kendi kendime "bir de kurt çıkarmı,üstelik tek başınayım da"diye aklımdan kötü şeyler geçmeye başladı:pale: At alanı bölgesindeyim rakım...
  6. kabataşlı1

İzmir Bozdağ Gölcük gezimiz

Bugün bayramın üçüncü günü İzmirli motor sevdalıları bir gezi düzenleyelim dedik ve sabah buluşup izmirden Bozdağ gölcük'e gittik,sucuk mangal yaptıktan sonra ödemiş üzeri tireye gittik ve toptede çay içtikten sonra tekrar İzmire döndük,güzel bir günübirlik gezi oldu İzmirden yola çıktık...
  7. kabataşlı1

İki yıl önce Manisa Spil dağı gezim

İki yıl önce karlı bir günde Manisa spil dağını gezmiştim
  8. kabataşlı1

iki tekavütün bodrum-datça-köyceğiz gezisi

Haziran başında İzmirdem yola çıktık,kuşadası festivali öncesi kamp yerine uğradıktan sonra Bodruma devam ettik,o akşam orada kaldık. Bafa gölünde kahvaltı molası o gece Bodrumdaydık Ertesi günü sabah uyandığımızda Bodrum-Datça feribotunun kalkmasına yarım saat kamıştı,neyse ki beş...
  9. kabataşlı1

2010 fethiye dünya motosiklet yarışlar

Arkadaşlar,4-5 eylül 2010 da fethiyede dünya motosiklet yarışları yapılacak,ben izmirden 3 eylül akşamı fethiyeye yola çıkıyorum gelmek isteyen olursa birlikte gidebiliriz.Organizasyon konaklamayı fethiye uygulama otelinde öneriyor.

Yeni mesajlar