Arama sonuçlarınız

1. T

monadial mi keeway mi

arkadaşlar merhaba kısa bi soru sorucam mondail mi keeway mi Truva mı? bu arada scooter alı alıcam ilk motorum olacak 100lük veya 125 lik alıcam. Bi el atın da iyi bişey almış oliyim
  2. T

keeway hakkında bilgi verirmisiniz

arkadaşlar merahaba ben scooter alıcam araştırıyorum. Mondial diye karar vermek üzereyken keeway diye bir marka duydum motor gayet hoş görünüyor 125 lik veya 100lük düşünüyorum aklımdaki modal mondial 125 zn ama keeway mondialden daha mı iyi bu konuda görüşlerinizi bekliyorum şimdiden tesekkürler
  3. T

ilk kez motorum olacak yardım eder misiniz

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2000 YTL bütcem var scooter almak istiyorum.Kafam karma karışık.2.el almak hiç istemiyorum, ilk motorum olacak;0 alcam ama ne alcam, hangisi iyidir, nelere dikkat etmem gerekir, her şeyden önemlisi önerileriniz nedir.Asya motor, mondial arasında çok fark var...
  4. T

motor alcam yardım edermisiniz

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2000 YTL bütcem var scooter almak istiyorum.Kafam karma karışık.2.el almak hiç istemiyorum, ilk motorum olacak;0 alcam ama ne alcam, hangisi iyidir, nelere dikkat etmem gerekir, her şeyden önemlisi önerileriniz nedir.Asya motor, mondial arasında çok fark...