Arama sonuçlarınız

1. murat911sc

motosikletlerimizi nasıl çalıyolar izleyin videoyu istanbulda çekilmiş

Motorlarımızın nasıl çalındığını merak eden arkadaşlar izlesinler videoyu. Başkabir motosiklet forumundan bulmustum videoyu, metacafe video sitesine ekledim herkez görsün o adiler nasıl çalışıyolar. !!!!!!!!!!!!! http://www.metacafe.com/watch/2613825//...
  2. murat911sc

24 saat canlı yol durumu şimdilik istanbul için

www.istanbulkamera.org sitemizden yola çıkmadan önce gideceğiniz yöndeki trafik durumunu kontrol edebilirsiniz. Site 2 dilde hazırlanmıştır. Türk bayrağını tıkladıktan sonra canlı görüntü bölümü seçildikten sonra ( http://istanbulkamera.org/index.php?lang=tr ) tr için direk bu linkide...
  3. murat911sc

Baskın Sonrası Çalınan Motorların Parçalanmış Haller

Üyesi olduğum başka bir motosiklet sitesinden alıntıdır. MesajTarih: 2009-01-03, 19:26:42 Mesaj konusu: Baskın Sonrası Çalınan Motorların Parçalanmış Halleri Ferdi Arkadaşımızın motoru (F650)geçenlerde çalınmıştı haliyle üzüldük heryere haber verdik.Polisin bir baskınında,parçalandığı...
  4. murat911sc

Çalınan motorlar ve çıkma parçalar

Selamlar, Merak ettiğim bir şey var şöyleki sahi...com 'da yedekparça ve aksesuar / motosiklet bölümüne her allahın günü girdikleri 100lerce 3 kuruşa satılık motobike çıkma parçalarını satan bu zatı muhteremler bunca çıkmayı nerden temin ederler ? Hergün 10 larca motor mu pert oluyor ? Yok...
  5. murat911sc

Suadiye otelin önündeki otoparkta HONDA CBR Kırmızı renk

Arkadaşlar bugün sahil yolunda Suadiye otelinin önündeki açık emniyet otoparkındaki 40-50 adet scooter ve diğer motosikletlerin içinde bir adet HONDA CBR dikkatimi çekti. Diğer motorların arasında kaldığından farkedemedim 600 RR mı veya 1000 RR mı. Üzerinde takılı Plaka : 34 FD 6357 Sonradan...
  6. murat911sc

Motosikletim Çalındı(600 RR)

SELAMLAR BENDE AZ ÖNCE ÜYE OLDUM MOTORUM HONDA CBR 600 RR KIRMIZI 34 YJ 2709 PLAKALI 2006 MODEL AMA SIFIR GİBİYDİ SADECE 453 KM DE. 22/11/2008 GÜNÜ APARTMANINMIZIN BAHÇESİNDEN KALIN KORUMA ZİNCİRİ KESİLEREK ÇALINMIŞTIR. BULANLARIN VEYA GÖRENLERİN İNSANİYET NAMINA HABER VERMESİ RİCA OLUNUR.Motor...