Arama sonuçlarınız

1. blackcbr125

Aprilia rs 125'' ciler .. :)

Slm arkadaşlar yamaha yzfr 125 satıp 2 hafta önce aprilia rs 125 aldım fakat söle bi sıkıntım var 155 kmh ı geçemiorum bi fikri olan varmı ??? :)
  2. blackcbr125

yamaha yzf r125 mi aprilla rs 125 mi

yamahayı satıp aprilla alsam delilikmi olur ? yorumları bekliorm arkadaşlar:rendeer: yakıtı nasıldır ve sağlamlığı yamahadan iyimidir ?
  3. blackcbr125

Yamaha yzf r125 olan arkadaşlar buraya?

ARKADAŞLAR BN MOTORUMU YENİ ALDIM AMA BNM MOTORUMDA ÇIRPMA SORUNU VAR BU BENİM HAFİFLİĞİMDEN Mİ YOKSA HERKEZ AYNI SORUNUMU YAŞIYOR MOTORUMUN KAZASI YAN YATMASI DÜŞMESİ FİLAN YOKTUR TÜM BAKIMLARDA DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR ...:pr::pr::pr::pr:
  4. blackcbr125

bir sene oldu :(:( hala korkuyorum ...

slm arkadaşlar gecen sene cbr 125 im le bi kaza yaptım 120 km hızla giderken kamyon birden önüme çıktı düz yolda hiç beklemediğim bir şeydi hızım en son 100 e kadar düştünü gördüm sonra tam tamponuna sıyırttım geçtim ama düştüm bnm bi kaç sıyrık vardı tam carpsaydım ölebilrdim kaskım kurtardı...
  5. blackcbr125

Yamaha yzf r125 acilll .!!!

ARAKDAŞLAR Bİ AY ÖNCE ALDIĞIM YAMAHA YZF R125 MOTORUMDA ACAYİP ÇIRPMA VAR VİRAJ YAPARKEN ZORLANIYORUM ARTI DÜZ YOLDA HAFİF BOZUKLUKLARDA CIRPIYOR:pr: 2 KERE KAZA ATLATTIM BANA BU MOTORA UYDURA BİLECEĞİMİZ DİREKSİYON AMARTİSÖRÜ LAZIM USTA TAVSİYENİZ VARSA YARDIMCI OLUN ANTALYA DA HERYER OLABİLİR...
  6. blackcbr125

selamlar ben antalyadan...

selamlar ben antalyadan bayram ehlietimi ve motorumu alalı 3 ay oldu antalya kumlucaya yolu düşen herkezi beklerim herkeze iyi forumlar

Yeni mesajlar