Arama sonuçlarınız

1. pikachu

Doğum günün kutlu olsun 'Aparat'

Sitenin en yakışıklı ihtiyarı, sempatik, uçuk, kaçık, çılgın üyesiii, benim canım babam (APARAT) ; doğum günün kutlu olsunn nice mutluu, sağlıklıı, boll kazançlı ve iki teker üzerinde beraber kobacannn bir ömür dilerim :) seni çoooooook seviyorummm :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
  2. pikachu

Bağcılar'da Motosiklet Kazası

Bağcılar'da misafir ziyareti sonunda evine gitmek üzere yola çıkan motosiklet sürücüsü Sedat Kesgin (28) TIR'ın üzerinden geçmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olay sonrası TIR şöförü gözaltına alınırken Kesgin'in yakınları ve yoldan geçmekte olan motosiklet sürücüleri olay yerine akın...
  3. pikachu

Babalar günü

öncelikle kendi biricik babamın (aparat) ve MT ailesindeki bütün babaların babalar günü kutlu olsun:rendeer::rendeer::rendeer:
  4. pikachu

sitemizin en cadı üyesi "KUYUCADISI" nın niye doğdun buluşması

Sitemizin en kıdemli artçı cadısı, biricik ablam Kuyucadısı Çağla'nın 15.02.2009 pazar günü saat 17:00'da Kuzguncuk Yeşil Mavi Cafe'de düzenleyeceğimiz niye doğdun buluşmasına tüm cadı severleri bekliyorum.
  5. pikachu

heyoo ben geldim

Herkese selamlar.Ben Aparat'ın kızıyım.Yaşım sizlere göre gerçekten küçük ama sizler gibi bende bir motosiklet tutkunuyum.Ama şimdi kadrolu bir artçı olarak aranızda bulunuyorum.Ve de aranızda bulunmaktan keyif alacağıma eminim.Rüzgarınız bol olsun.:cat:

Yeni mesajlar