Arama sonuçlarınız

1. C@LiMeRO

Yeni Bir Motosiklet Almak İstiyorum..

Merhaba, Uzun senelerdir kullandığım Honda NX 250 motosikletimi bu yaz başı gibi satıp, yeni bir motosiklet almayı düşünüyorum. :salut: Boyum kısa:) 1.55 ti en son uzamadıysam. Yeni bir motosiklet düşüncesi bile tuhaf geliyor, Honda NX i çok özleyeceğim biliyorum. Sevip istediğim bir...
  2. C@LiMeRO

Karakol Şikayeti İçerir

Merhaba, Dün başıma gelen ve iki gün öncesine dayanan olaylar zinciridir. Enteresan bir durum olduğu için paylaşma gereği duydum. Dün sabah her zamanki saatlerde yain 8.10 ya da çeyrek geçe gibi Batıkent'ten Çiftlik istikametine doğru ilerlerken Şaşmaz kavşaktaki ışıklarda yanımdaki bir...
  3. C@LiMeRO

İnadına..

"Bir umuttur yaşamak bir, seveceksin inadına.. Yüreğin kan ağlasada güleceksin inadına.. Zindanlara düşsen bile, ateşlerde sönsen bile.. Binlerce kez ölsen bile doğacaksın inadına.." Ölüme dair konuşulan bunca şeye karşın, bu şarkı da benden tüm arkadaşlarımıza gelsin.. Esen kalın, sağlıcakla...
  4. C@LiMeRO

İstanbul'un Fethi'nin 560. Yılı Kutlu Olsun..

.“Kostantiniye elbet bir gün feth olunacaktır, onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, onun askeri ne güzel askerdir." (Hadis-i Şerif) :cat::cat::cat: öle..
  5. C@LiMeRO

Kanuni Racer Alsam mı? Almasam mı?

Selam arkadaşlar; ben yaklaşık üç senedir scooter motosiklet kullanıyorum. Racer tarzı motorlara ağzı açık bakıyor olmamla beraber hep acaba bir karış boyumla bunu kullanabilir miyim diye de düşünmüyor değilim. 155 boyunda bir bayan olarak Kanuni'nin racer modelini kullanabilir miyim? Tecrübeli...