Arama sonuçlarınız

1. mkkara28

suzuki burgman an 650 scooter

Merhabalar ben yaklaşık 6 yıldır scooter kullanıyorum ilk motorum bisan pasific 125 bir scooter ile başladım hep scooter tercih ettim ve çin malı motorlardan çok çektim cebim çok yandı çok yolda kaldım yani sıkıntıları çok bir kere para verip her seferinde arıza yapmayacak bir makine düşünüyorum...
  2. mkkara28

scooter öneriniz

Merhabalar yeni bir scooter alacağım ne önerirsiniz siz değerli arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum.
  3. mkkara28

acil yedek parça

Merhaba arkadaşlar aranızda mondialci yedek parçacı arkadaşlar varsa yazarlarsa çok memnun olurum
  4. mkkara28

arka çanta

Merhaba arkadaşlar mondial 150 re için arkaya çanta yaptıranlar oldumu oldu ise nasıl bir şekilde yaptırdılar bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa memnun olurum
  5. mkkara28

lastik problemi

Merhaba değerli arkadaşlar sizlere bir konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum Mondial 150 re motorum var orjinal lastiklerini bilen bilir nylon :) ve sadece lastik, bana önerebiliceğiniz fiyat aralığım ön arka lastik varmı fiyat aralığım 200 TL Şimdiden Teşekkürler
  6. mkkara28

Mondial 150 re çanta sorunu

Merhaba arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum benim mondial 150 re motorum var fakat arkasına çanta normal şartlarda koyamıyorum bana önerebileceğiniz aparat vs gibi şeyler öneriler varmı Şimdiden teşekkür ederim
  7. mkkara28

mondial 150 re lastik problemi

Merhaba değerli arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında bilgi alacağım benim mondial 150 re scooter var orjinal lastikleri nylon markalı lastikler çok berbat bir lastik en ufak birşeyde kayıyor bana önerebileceğiniz sağlam yola tutuşlu kaliteli lastik varmı

Yeni mesajlar