Arama sonuçlarınız

1. Ç

ruhsat devir işlemi

arkadaşlar sonunda bi motosiklet aldım fakat ruhsatı üstüme almam gerekiyor neler gerekiyor vede ne kadar tutuyor bilgisi olan var mı ?
  2. Ç

monero mu mondial mi

monero angel 150 ve mondial 150 rf arasında kaldım duyduğuma göre moneronun motorunu suzuki imal ediyormuş hangisini almalıyım tavsiye verirken başka motorlar almamı istemezseniz memnun olurum zira çin malının dandik olduğunun farkındayım lakin hem maddi durumun el vermemesi hemde ilk...
  3. Ç

mondial 15 RF mi yoksa mondial 150 hs mi daha iyi ?

Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı Silindir Hacmi : 150 cm³ Silindir Çapı ve Strok : 57,4 x 57,8 Sıkıstırma Oranı : 9,2:1 Maksimum Tork : 8,3 Nm /6500 d/dak Soğutma : Fan Soğutma Çalıştırma : Elden ve Ayaktan Marşlı Ön fren : Disk Arka fren : Kampana Yağlama Tipi : Yağ Pompası...
  4. Ç

Mondıal 150 Rf

arkadaşlar bu motorun sıfırını 1850 ytl ye almayı düşünüyorum ve benim için tavsiyeleriniz önemli bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum... Mondial 150 RF Teknik Özellikler E-posta Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı Silindir Hacmi : 151cm³ Silindir Çapı ve Strok : 57,4 x 57,8 Silindir Çapı...
  5. Ç

selamlar

merhaba arkadaşlar aklıma takılan bazı soruların cevabını ararken buldum sitenizi umarım aranızda bizede yer wardırr :D
  6. Ç

Bir Acemi Olarak Tavsiye Lütfen

arkadaşlar damacana su işi yapıyorum. malum artan mazot fiyatları yüzünden dağıtım işini motosikletle yapmayı düşünüyorum fakat nasıl bi motor almalıyım bilmiyorum ne tür bi motorla 1 seferde 2 adet 19 lt lik damacana dağıtabilirim ? şimdiden teşekkürler.... bu arada alacağım motosikletle ayda...

Yeni mesajlar