Arama sonuçlarınız

1. manyaq151rs

Lütfen yardım hurdaya cıkarma hakkında

honda cbr125 motorum var alalı 1 yıl oldu satışı bnde ama ruhsatları eski sahibinde motorum şuanda çalışmaz halde yani hurda bu sebebden dolayıda muayneye giremiyorum ve ruhsat cıkaramıyorum bnde hurdaya cıkarmaya karar verdim ama cıkarmı bilmiyorum siz biliyosanız nasıl cıkarırım hurdaya neler...
  2. manyaq151rs

acil yardım motorsikletim çalışıyo fakat boğuyo

boğma belli devirlerde çok sarsıntılı oluyoor (benzin bitiyormuş gidi)ve simsiyah duman atıyorr neden olabilirrr markası :mondial 151 rs filitresinde bujisinde bir sorun gözükmüyor.Çok sertbir kuyuya girdikten sonra oldu gibi? biryerimi kırıldı düştü bilmiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
  3. manyaq151rs

arkadaşlar sizce bu motoru almaya deyermi?

yamaha dt 125 2 zamanlı 6 vitesli bir cross motor 1600 lira istiyor 52,000 km yol yapmış satan adam garanti veremem kaçyıllık motor diyo işte resimleri[/URL][/IMG] [/URL][/IMG][/IMG]
  4. manyaq151rs

honda cbf 150'nin normalde son hızı nekadar ??arkadaşlar.

slm dostlar bnim arkadaşta cbf 150 var maksimum 110 yapıyor ama youtubede fln 120 130 kmh gidior sorun hızlı gidmesi gidmemesi deyil motorda bi sorunmu var?:cat: diye size bi danışmak istedim motor 2008 model. bilgilerinizi bekliyorum şimdiden saolun
  5. manyaq151rs

canım bisikletim :D

yaklaşık 1 sene once çalınan bisikletimin resmini paylaşmak istedim onu cokk özledim :salut:[/URL][/IMG]
  6. manyaq151rs

slm (acil) garantiyle ilgili bi sorum olacak

arkadaşımın 125 uag mondial motorunun arka fireni firene basın ca tak die bi ses yapıodu ve kırıldı kampanayı şasiye tuturan kısım kırıldı kampananın kapağı kırldı, bide firen pedalından kampanaya doru giden cubuk kırıldı bunlar garantiye girermi bnce girmesi lazım ama size bi sorıyım dedim...
  7. manyaq151rs

151 rs min karbüratörünü nasıl temizlerim anlata bilirmisiniz?

151 rs min karbüratörünü temizlemek istiyorum ama nasıl yapacam bi fikrim yok ama elim böyle işlere yatkındır sadece biraz tecrübeli birinden yardım gerekiyor saygılar:)
  8. manyaq151rs

kazıkçı servisler

motorumun silindir kapağı contası az ya akıtıoo servise gittim 10 liraya yaparız dediler bnim arkide bn sana beleşe yaparım sen contayı al gel dedi napiim arkime güveniom kazıkçı bu servisler conta 1 lira bile deil 9 lira işçilik alınırmı bide ramazandayız yuhh dedim içim den fikirlerinizi...
  9. manyaq151rs

Yardım Edin Bana

:pr:ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR ONCELİKLE BENDE MONDİAL 151 RS VAR VE 0 DAN 100 KM HIZA SÜPER CIKIOO FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM:pr:

Yeni mesajlar