Arama sonuçlarınız

1. atos0707

MT ANTALYA iftar yemeğinde buluştu

MT-ANTALYA 20 eylül 2008 de kepez üstünde yeni inşaa edilen parkta ilk iftar yemeğini gerçekleştirdi. katılımda grup yönetim kurulu ve kurucu üyeleri hep birlikte günün yorgunluğunu gidererek hoş ve serin bir gece yaşadı. bu tarz buluşmaların sık tekrarlanması dileğiyle
  2. atos0707

buğu önleyici sprey

arkadaşlar araba camımı buğudan korumak maksadıyla bir buğu önleyici sprey aldım. %50 daha fazla buğu önleyici aktif madde, %67 daha fazla buğulanma süresini uzatan aktif madde, %100 ozon koruyucu itici gaz katkıları ile güçlendirilmiş formülü ile yağmurlu havalarda aracınızın, evinizin...
  3. atos0707

Kawasaki Er-6n ABS Vs. Yamaha XVS 650A DragStar

Bu iki karşılaştırma pek de uygun bir karşılaştırma değiller biliyorum ama bu iki motor arasında kaldım. ekim-kasım 2009 tarihinde bu iki motordan birisini tercih edeceğim ama hangisini ? alacağım motor 2. el olacak. aradığım özellik : sürücü ve artçının kullanım esnasında rahatlığı, uzak...
  4. atos0707

yamaha virago 250 çok mu hantal

bu gün ilk bakım ve kontrol için antalya azimcan yamaha euro servisine gittim ve orda yamaha virago 250 kullanma şansım oldu kısa mesafe de olsa. her zaman adından bahsettiğim ve bi dahaki motorum bu olcak dediğim motor beni gerçekten çok hayal kırıklığına uğrattı. öncelikle ben bir ybr...
  5. atos0707

2-3 ağustosta karnavalımız var arkadaşlar

2-3 ağustos 2008 tarihlerinde karnavalımız vardır. karnavala gelebilecek olan tüm arkadaşları beklerim. eğer günün stresini atıp haftaya mutlu başlamak isterseniz bize bu hafta sonu uğramayı sakın unutmayın arkadaşlar. gerekli olan tüm bilgiler yayımladığım resimde gözükmektedir. saygılar :)
  6. atos0707

antalyalı arkadaşlar işinize yarayabilir

her hafta yenileyebilirsem yenilemeyi düşünüyorum antalya için haftalık denetleme yer ve saatleri inşallah işimize yarar sevgiler saygılar :) http://bilgiedinme.antalya.pol.tr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
  7. atos0707

sizce yakıt durumu nasıl

yamaha ybr 125 sahibiyim ve ilk depo benzinimi bitirdim ve tekrardan fullettim depoyu 8,73 lt * 3,550 (kurşunsuz 97 oktan opet) = 30,990 Ytl fullendi depo. tam 320 km yol almışım bu kadar benzinle sizce nasıl? ayrıca benzin olarak kurşunsuz 95 oktanı mı 97 oktanı mı tavsiye edersiziniz neden?
  8. atos0707

helal olsun adamlara

öğlen yemeğinden iş yerime dönerken genellikle konyaaltı sahil yolunu kullanırım. bugün de aynısını yaptım ve dönüşte peşimde 4 tane nokta ışık gördüm. bikaç saniye sonra yanımdalardı. almanya plakalı 4 tane siyah süper race motor ve üstlerinde herşeyiyle siyah takım giymiş 4 sürücü yanımdan arı...
  9. atos0707

acaba hangi motoru seçmeliyim

arkadaşlar çok da basit olmayan bi sorunum var daha önce motor hiç kullanmadım ve ilk deneyim olarak yamaha ybr 125 i seçtim önümüzdeki yaz daha uygun bi motor almayı planlıyorum yalnız şöyle bi sorunum var boyum 1.94 mt kilom 92 kg bana göre uygun olan motor hangisi olmalı sizce şuan altımdaki...
  10. atos0707

ybr 125 aldım ve şu granajı arıyorum

Artık Yokum .................. Herkese Elveda