Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar ben yeni bir motor alacam 250cc chopper cruiser tipi birsey ama karar veremedim mondial mi ramzey mi skygo mu kanuni mi siz bir yardımcı olursanız sevinirim ha bide ben uzun yol için istiyorum sice hangisi şimdiden tesekkürler :)
:thumleft:arkadaslar ben cin harikası olan scooter a güzel bir far lambası takmak istiyorum ama bu florasan gibi olanlardan bembeyaz önerileriniz nelerdir simdiden sağolun not: adı aklıma gelmediği için florsan gibi yazdım kusura bakmayın...
arkadslar benm motor kablo tesisatı konusunda yardımınıza ihtiyacım var motoru 2 .el aldım elektrik tesisatı ellenmiş şimdi bir yerde şase veriyo aküyü yiyo bana yardım acil motor scooter 150 bir çin harıkası rialli die bi marka simdiden sağolun....:pr::pr:
arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım. benim sorunum şu 150cc lik bir çin harikası:P bir scooterım var sorunum şu ben bu motoru 2. el aldım geçen sene aldığımda iyi ve güzeldi bi ara lambaları sönük yanmaya başladı aküden dir deyip değiştirdim sonra iyi ve güzel devam etti şimdi şu sıralar ne...