Arama sonuçlarınız

1. tulgacan

Satılık s&t gt250r enjeksiyonlu supersport

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-st-kanuni-gt250r-enjeksiyonlu-2008-model-42541813/detay? Fiyatım 5444TL lakin motor başında gerekli indirim yapılacaktır. Çok acil satılık Önümüzdeki hafta 600RR alıyorum o yüzden satılık. Güzel motordur sağlamdır, GT250R başlığı altında...
  2. tulgacan

Honda 600rr poster çalışması

Selam arkadaşlar, aslında bayadır aklımda olan ve ilk defa bugün evde öyle boş boş oturuken bu fikri amatörcede olsa uygulamaya koymuş ve neticesini almış bulunmaktayım. Öncellikle google foto aratma birimi olan www.googl.com.tr ana sayfasında sol üst köşeden "görseller"e tıklayıp 600RR yazdım...
  3. tulgacan

Hyosung s&t gt 250 r, kendi kendine gaz veriyor

2008 MODEL ENJEKSİYONLU Selam, arkadaşlar bir konuda yardima ihtiyacim var, ilk kez yasadigim bir sorun. Motor calistirdiktan sonra yuksek devirle gaz takili kalmis gibi gaz veriyor. Elcik - gaz teli - rolanti cikle kontrol edildi. Motorcudayim, on kaporta soyulup enjeksiyoncuya goturelim belki...
  4. tulgacan

Satılık Mondial 150ZAT parçaları, tüm parçalar

Arkadaşlar forumdan bilen arkadaşlar vardır tabi ama bilmeyenler için yazayım, yağsız kaldığı için kitlenen ve 510tl masrafı çıkan 150ZAT motorumun motor bloğu içindeki darmadağan olan parçaları hariç türm parçaları satılıktır. Maksta birilerinin işi görülsün bizimde zararımız biraz kapansın...
  5. tulgacan

151RS ye uygun çıkma EKSOZ ve KOLTUK arıyorum...

Arkadşlar bşlıktaki gibi çıkma eksoz ve koltuk arıyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlarlara şimdiden teşekkür ederim...:)
  6. tulgacan

çalıntı Motor Konusunda Mutlaka Okuyun

Arkadaşlare öyle böyle değil 2 ay önce motorum çalındı hertürlü yasal işlemi yapıldı, dün sabah bi baktım motoru, yeni motoru park ettiğim yerin karşı dibine bırakmışlar, ama darmadağan durumda, vallahi bazı özel parçaları çizik ve kırıkları olmasa zor tanırdım, polis bile çağırttım şase ve...
  7. tulgacan

çalıntı Motor Sarı-gri Mondıal 151rs 34dp 3859

çalıntı Motor Sarı-gri 151rs 34 dp 3859 bulundu, hemde nasıl? MOTORU ÇALDIKLARI YERE 2 AY SONRA GERİ BIRAKMIŞLAR AMA NE HALDE, 2. SAYFADA AÇIKLAMASI VAR. Arkadaşlar Bu sabah saat 3 ten sonra yani gece diyelim mondial 151rs motorumu evin önünden çalmışlar, direksiyon anahtar ile kilitli ve...
  8. tulgacan

Ön Teker Kilitlendi Çok AcilYardım..

Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır kullandığım ve 3 kerede değişik şekillerde kaza yapmış olduğum 151 rs ile ilgili ilk defa karşılaştığım bir problemim var. Bugün yağmurlu havada postahaneye gittim, geri dönüşte 2-3 km gittikten sonra ve işyerine 50 metre kala bi kavşaktan dönmek için frene...

Yeni mesajlar