Arama sonuçlarınız

1. 35sdk89

İzmir MT 07.10.2014 Şirince-Kuşadası Gezisi

Arkadaşlar İzmir Mt olarak 07.10.2014 tarihinde (Bayramın 4. günü) bir gezi düzenlemeyi düşünüyoruz. Etkinlik linkini paylaşıyorum. Sizleri de aramızda görmek isteriz. Güvenli sürüşler.. https://www.facebook.com/events/380682815416949/?notif_t=plan_user_joined
  2. 35sdk89

İzmir 26.02.2014 Çarşamba 'Nargile Gecesi' Etkinliği...

Arkadaşlar İzmir MT olarak 26.02.2014 akşamı saat 19.30'da Cumhuriyet meydanında buluşup Kemeraltı'nın en iyi nargilecesi Karga cafeye nargile içmeye gidip, sıcak çaylarımız eşliğinde muhabbetin dibine vuracağız. Motosiklet ile gelmek isteyenler için Cumhuriyet meydanı buluşması uygundur. Cafe...
  3. 35sdk89

TR`de ilk Yamaha MT09 Raceblu...

İyi günler değerli arkadaşlar. Bundan 4 ay önce 8. motosikletimi sattım ve bir fz8 almaya niyetlendim. Fakat abs olmayışından dolayı bir türlü kendimi riske etmek istemedim 110bg`lik bir motosiklette. O sıralar yabancı ve Türk forumlarında mt09 geleceğini okumuştum ve incelemeye başladım. 3...
  4. 35sdk89

Samsung Galaxy S2X...

Arkadaşlar telefonumu satıyorum fırsat ilanıdır. Tanıdık birine gitmesi tercihimdir saygılar... http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ilk-sahibinden-samsung-galaxy-s2x-126166730/detay/
  5. 35sdk89

Desa Deri Ceket (Sıfır Ayarında)

Arkadaşlar ihtiyacı olan birine gitmesini temenni ederim... http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-desa-deri-ceket-sifir-ayarinda-110988541/detay/
  6. 35sdk89

Satılık Revit Liteon Mont...

Arkadaşlar kilo vermem sebebiyeti ile montumu satıyorum ihtiyacı olan arkadaşlar irtibata geçebilir... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-mont-sahibinden-tertemiz-revit-liteon-4-mevsim-mont-93049852/detay/
  7. 35sdk89

LS2 Full Face Temiz Kask(siyah vizörlü)

Arkadaşlar geçen kışın aldığım yaz sezonunda kullanmadığım(ter koku vs yoktur) şimdiye kadar düşürmediğim çizmediğim temiz baktığım L beden LS2 kaskımı satıyorum. siyah vizör ve beyaz vizöründe kesinlikle çizik vs yoktur. Kask çok temiz kullanılmıştır. Kutusu içindeki kağıtları kılıfı falan...
  8. 35sdk89

CB600F Hornet mi yoksa CBF600 mü?

Arkadaşlar cebimde 15.000 lira param var bu 2 modelden başka bir motosiklette almak istemiyorum. Şimdi istanbuldan 2010 model mavi 1500km`de bir motor buldum düşmesi kalkması hiçbirşeyi yok daha 0`km gibi, fiyatıda tam 15.000 lira. Fakat bu motor ile ilgili aklımda ciddi 2.el sorunları var...
  9. 35sdk89

Mondial 150HS yardım!!!!

Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımda mondial 150hs var 2010 model çok temiz bakılan 4.000 km`de motosiklet var. Dün egzozdan kırkır şeklinde sesler çıkmaya başladı sonra dip gaz yapınca falan boğuluyor motosiklet 30km hızıda geçmiyor. Depomuz full dolu yağ bakımı yeni yapıldı sebeb sizce ne...
  10. 35sdk89

Tank Pad Nasıl Yapıştırılır...

Arkadaşlar çoğumuzun motosikletinde tank pad var fakat internette tank pad`in nasıl yapıştırılacağı bilgisi yok. Tank pad depo hangi şekilde iken(cilalı cilasız) saç kurutma makinası kullanarak mı kullanmayarak mı? Tank pad yapıştırmadan önce ısıtılarak mı ısıtılmayarak mı? Isıtılırsa yapışkanlı...
  11. 35sdk89

Tank Pad Seçimi...

Arkadaşlar motosikletime tank pad uygulamak istiyorum siyah olduğundan dolayı çizilmeden bir tank pad uygulaması yapmak istiyorum...Çok ince dairesel çizikler mevcut fakat çok ince şimdi size gelicek sorum.. Şeffaf bir tank pad alsam güzel olur mu yoksa mesela mat siyah mı almalıyım...
  12. 35sdk89

Revit Liteon vs Focus???

Mont alma arifesindeyim ve iki model arasında git gel yapıyorum..Hergün kullanıcam montu almışken orta halli güzel bir mont almak istiyorum. Beğendiğim 2 model Revit Liteon ve Revit Focus. Fakat ikisi arasında 50tl`lik fiyat farkı var tabi bu pek önemli değil. Araştırmama göre Liteon modeli daha...
  13. 35sdk89

Çaylak`a Yardım Edinnn..

Arkadaşlar yeni motosikletimi alıp sabah işe giderken yollara düştüm ve gördüm ki ben çok üşüyorum :) .. Kafamdaki koruma kıyafetlerimide düzmeye başlamak istiyorum. Ls2 kapalı kaskımın altına bir mont almak istiyorum bellik almadan önce. Şuanda 200 tl`ye kadar limitim var. Revit Liteon`lar...
  14. 35sdk89

Dosya İle Motosiklet Kullanılır Mı?

Arkadaşlar geçen cuma günü dosyamı aldım emniyete gittim bir baktım taaa ayın 4`üne gün verdiler. Her kafadan başka bir ses çıkmakta, dosya ile motosiklet kullanılır mı kullanılmaz mı?
  15. 35sdk89

Aranızdayım artık...

Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba cbf250 almayı düşünüyorum motoru ikinci el alıcam fakat bu motor bloğu üstünde 1 2 cbf de yağ birikintileri gördüm bunlar nedir kafama takıldı..Honda önceden cgl125 kullanıyordum ve 5,500 6,000 ytl ye güzel temiz ve uzun süreler kullanabilceğim bir...