Arama sonuçlarınız

1. B

Kappa çantam kilitli kaldı !!!

Arkadaşlar herkese meraba.. Motosikletimin çantasının anahtarını kaybettim malesef yedek anahtarıda yok. Ben bunu nasıl açabilirim. İnternette Kappa çantaların kilit mekanizması satılıyor. Fakat sorun o değil, şu an üzerindeki kilit mekanizmasını nasıl sökücem. İnceledim fakat tornavida veya...
  2. B

Sizce su geçirmezliği ne kadar doğru ?

Arkadaşlar eldiven alıcam, biliyorum çok klasik bi konu ama yardımcı olursanız sevinirim... İnternette şöyle bi marka buldum, kullanan veya bilen var mı bu markayı ? http://www.durt.com.tr/dURT-BASIC-KISLIK-ELDIVEN,PR-137.html http://www.durt.com.tr/dURT-EXTOR-HI-TECH-KISLIK-ELDIVEN,PR-145.html...
  3. B

Sizce ne kadar gerçek ?

Arkadaşlar sizce ne kadar gerçek bi ilan olabilir ? Motorun modeli ve km si ? Bir de plakasına bakın ...Zaten İstanbul'dan Mersin kaç km :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-1100-km-honda-cbr-125-100444892/detay
  4. B

Hangi parça,hangi modellerde uyumlu ?

Merhaba arkadaşlar...Böyle bi konu olmadığını saptadım,ve işe yarayacağını düşündüğüm için açmaya karar verdim...Bilmiyorum belki kilitlenebilir ama gerçekten gerekli bilgiler yardımcı olacak arkadaşlarında sayesinde konu gayet güzel hal alacaktır diye düşünüyorum...İlk bilgi benden olsun...
  5. B

Adım adım Er-6 F,heyecan tavan !!!

Merhaba arkadaşlar,kısmetse pazartesi günü Er-6 F e kavuşuyorum...Honda cbr 125 dedim aldım sattım,sonra Falcon a bindim sattım,sonra hanımın ısrarı üzerine araba aldım,ama aklım hep bi motosikletteydi,farketmyordu ne olduğu 2 teker olsu yeter diyordum..Sonra hanımın kafasına birşey düştü...
  6. B

Göreniniz,bileniniz var mı ?

Arkadaşlar Falconu sattıktan sonra araba aldım ama baktım ki motorsikletsiz olmuyor.tekrar motor almaya karar verdim ve Er 6 f almaya karar verdim..İlanlar arasında bu motoru gördüm..Hiç görmüşlüğünüz yada bileniniz var mı ? Km si orjinal mi değil mi bi tek bu kurcalıyor kafa mı ...
  7. B

Skyteam 200 hakkında iyi kötü görüşleriniz almak istiyorum...

Arkadaşalr enduro topikinde konu açtım ama bir kaç şey öğrendim o kadar...Varsa elinden geçmiş yada kullanan bi arkadaşı olan..Çektiği sıkıntıyı bilen , yada iyi yönlerini bilen..Anlatırsanız sevinirim..Aldığımda yapmam yada yaptırmam gereken birşey varmı ?
  8. B

Skyteam alıyorum,görüşleriniz varsa saygıyla okurum...

Arkadaşlar Skyteam alıyorum bu hafta içinde.. Az kullanılmış..Akrabamdan..Kullanan arkadaşlar varsa aramızda , ne gibi sıkıntıları olduğunu yazabilir mi ? Genelde arazide kullanacağım,hard cross olarak değilde, enduro tarzı,cross tan yumuşak bi kullanım tarzım olacak..Atlayıp...
  9. B

NX 4 Falcon'a Cbx 250 Debriyaj Balatası Olur mu ?

Merhaba arkadaşlar...Motorsikletimin debriyaj balatası yüksek devirlerde kaçırıyor..Ve bende debriyaj balatasını geç kalınmadan değştirmek istiyorum..bi yerde okuduğum yazıda CBX 250 balatasının Falcon a uyduğunu yazmışlar sizce doğru mudur ? doğruysa alıp taktıracağım.. Saygılar...

Yeni mesajlar