Arama sonuçlarınız

1. nebri_1986

Royal Enfield Himalayan 450 Adventure memlekete gelir mi?

Merhaba Arkadaşlar, EICMA fuarında bu yıl bir çok yeni model göze çarpmakta idi ancak benim aklımda kalan tek model Royal Enfield Himalayan 450 oldu. Sizlerde sosyal içerikleri falan takip ettiyseniz denk gelmişsinizdir. Ayrıca şu an avrupa ve hint pazarında aşırı şekilde video paylaşımları yer...
  2. nebri_1986

ÖTV ve Gümrük Vergisinden Muaf Olarak Engelli Aracı Almak...

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle konu hakkında sizlere danışmamda ki sebebi açıklamak isterim. Daha önce %90 üzeri raporu bulunan görme engelli babam için bir araç almış ve benim kullanılabilir olacağım durumda 5 yıl üzerinden geçtikten sonra ev alma niyetiyle aracı geçtiğimiz yıllarda...
  3. nebri_1986

Hero Turkiye'ye Geliyor?

https://m.sabah.com.tr/otomobil/2018/02/21/hintli-motosikletci-yatirim-icin-gaza-basti/amp Merhaba arkadaslar bugun ki haber dogrulugu nedir ne degildir bilmiyorum ama sanirim vergi dilimi ve diger etkenlerden dolayi dusunulmus olabilir. Insallah denildiği gibi olur kalitesiz china motorlara...
  4. nebri_1986

Zevk ve Yatırım İkisi Bir Arada Olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 2 yıl öncesine kadar 3 yıllık motosiklet kullanıcısıydım. Satmış olduğum motosikletten sonra ise kolay kolay karar veripte bir motosiklet alamadım çünkü eşim de işe gidip gelebilmek için araç istiyordu. Düşündüğümüz fiyatlar ise 18 ile 20 bin civarı otomatik...
  5. nebri_1986

Ist anadolu yakasında pirelli satan&takan yer

İyi geceler arkadaşlar lastiklerimi değiştirmek istiyorum ve pirelli dura traction alıp taktirabilecegim bir yer varmidir yoksa netten sipariş edip servise mi taktirmaliyim... Yardım lütfen...
  6. nebri_1986

Viraj ve kavşaklarda arkamızdaki araçtan nasıl korunuruz.

Merhaba abilerim, kardeşlerim. Bende yeni başlamış olan bir arkadaşınız sayılırım. Ve mondıal drift kullanıyorum şimdilik. Size sormak istediğim. İstanbulda bu döner köprü yada kavşaklara girerken mesela görüş açısı için genişten almaya çalıştığım zaman arkamdaki araç içten sağlıyor ve ben bunu...
  7. nebri_1986

Hırsızlar için caydırıcı alarm ve kilit önerileri

Iyi geceler arkadaşlar. Motosikletimi alalı 2 hafta oldu modial mh 125 drift apartmanın yangın merdivenine kilitliyordum sabah akşam. Yalnız dün kilitle bayağı uğraşılmis ve bu gece gözüme uyku girmedi. Sizin yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım. Var alarm ve artı bir kilit daha düşünüyorum...
  8. nebri_1986

Bayan sürücü yada artcilardan yardım.

Günaydın MT ailesi. Bir problemimiz var ve bunu çözmek için full face kask kullanan bayanlardan yardım bekliyorum. Eşim saçlarını kısaltacak boyun bölgesi hizasında ve bu yüzden acaba kask takarken rahatsızlık oluştururmu. Faydalı olabilecek yorumlarınız bizim için daha değerlidir :)...
  9. nebri_1986

Kendim ve artci için koruyucu kıyafet seçimi.

Hayırlı akşamlar. Arkadaşlar. Motoruma karar verdim mondıal 125 drift alacağım rengine karar veremedim sadece. Bunların hepsinden önemli olarak düşündüğüm ekipmanlarimi ise bir yerden toplu bir şekilde alıp olabilecek en büyük indirimlerden faydalanmak istiyorum. Birkaç seçeneği ancak...
  10. nebri_1986

Kask Için Kararsızım

Merhaba arkadaşlar. Tecrübeli abilerim kardeşlerimden yardım isteyeceğim. Motoruma karar verdim ama onu almadan önce koruma ekipmanlarımı almak istiyorum. Yarın kadıköydeki motomax'a gideceğim ve nette araştırıp 2 modelde beğendiğim kaskları deneyeceğim. Eşime de almayı düşünüyorum yani aynı...

Yeni mesajlar