Arama sonuçlarınız

1. HeadbaNgeR

alınık bellik

artık almam gerek. ufo ya da armode oluyo markalar büyük ihtimalle. satan varsa anında alcam. istanbul içi olursa iyi olur. not : belliklerin sıfır fiyatı en fazla 30 ytl .. ona göre :)
  2. HeadbaNgeR

Gt 250r kullanıcılarına duyuru ( ST )

Sayın müşterimiz, Almış olduğunuz ürün kadar almış olduğunuz ürüne her zaman destek. Alabileceğiniz güçlü bir şirketin varlığı da önemlidir. Biz S&T Kanuni ailesi olarak her zaman olduğu gibi sattığımız ürünlere destek vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ekte listede motor ve şase numarası...
  3. HeadbaNgeR

msn adresi uydurma serüveni

[email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] kırmızı@yemem.com bu tarz kafayı kırıp da bulduğunuz msn adresleri var mı ?
  4. HeadbaNgeR

Vergi ödemeden yurt dışından neler getirilebilir ?

Bir çok kişi, yurt dışından gelirken satın aldıkları bazı eşyalar nedeniyle gümrük kapılarında sıkıntı yaşayabiliyor. Hangi eşyaların vergiden muaf tutulduğu konusunda bir çok kişinin yeterli bilgiye sahip olmadığını ifade eden gümrük yetkilileri, getirilen bazı eşyalar nedeniyle yolcuların...
  5. HeadbaNgeR

gt 250 comet benzin musluğu arıyorum ACİLLLL

motor benzin atıyo fışkırtıyo desem yeridir :) elinde olan varsa ya da pertlerden birinden sökebilcek olan varsa bana ulaşabilir mi ?
  6. HeadbaNgeR

kontağımı kırmışlar ... :@

demin gittim baktım motora bincektim bi baktım kontak kırılmış resimleri de buırda. direksiyon kilidinde kalmıştı anahtar bile girmiyo içine. ne yapcam ben :salut:
  7. HeadbaNgeR

motorum elektrik almıyo :(

kornamı tamir ediyim dedim hay etmez olaydım. öyle yap böyle yap bi çalamadı ..... kornası.en sonunda çalışır halde sıktım vidaları kontağı açtım çalmadı. farlara baktım yanmadı. motoru çalıştıramadım. akü kablolarında bişey yok. sigorta mı attı acaba dedim sigortayı bulamadım. böyle bi anda...
  8. HeadbaNgeR

250 r ya da comet aranıyor !!

eli yüzü düzgün orjinal egzostlu kazasız açılmamış 250r ya da comet aranıyo tercihen 8000 km altı. abartı fiyat veren mesaj atmasın. motorun piyasasını herkes biliyo. uçuk fiyat söylemeyin. hayırlı satışlar
  9. HeadbaNgeR

Acil. çok Ucuza Motor. Ilk Gelen Alır !!!

VERGİ BORCU DÜN ÖDENDİ. YENİ SAHİBİNİ BEKLİYO. SADECE 650 YTL ... İLK GELEN ALIR http://www.sahibinden.com/ilk_gelen_alir_feci_acil_cok_cok_acil_-31WQQaXQQ11914132WQQpXQQdisplayitem
  10. HeadbaNgeR

[MT İstanbul] her hafta sınırsız pizza

evet arkadaşlar yeni bir etkinlikle karşınızdayım. hatta karşınızdayız çünkü kemalcolak34 de gaz verdi biraz :) havanın durumuna bağlı olarak ya cadde ya da natilius da her hafta sınırsız pizza yeme toplantısı yapalım dedik. katılmak isteyenler ikametgah ile berabar bana adını yazdırabilirler...
  11. HeadbaNgeR

maltepe domino's pizza için motorcu lazım !!

konu burdan taşınır mı bilmem ama en işlek yer burası diye yazıyorum buraya. maltepe domino's pizza 'da çalışmak üzere 18-40.. yaşları arasında okul sorunu olmayan ve a2 ehliyeti olan kişiler aranmaktadır. kendi çalıştığım yer olduğu için her türlü bilgi verebilirim. maltepe ve çevresinde...
  12. HeadbaNgeR

Kgs % 20 Indirim Sona Eriyor !

Köprüye zam geliyor! Boğaz Köprüleri'nde, KGS ve OGS geçişlerine uygulanan indirim yılbaşında kalkıyor. Nakit geçişin zaten olmadığı köprülerde bunun anlamı açık: Yüzde 20 zam geliyor. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nde, kartlı ve otomatik geçiş sistemlerinde (KGS ve OSG) geçerli...
  13. HeadbaNgeR

kredi k. taksitle scooter aranıyor !!

maximum 1000 ytl ye scooter arıyorum..(1 ytl bile fazla veremem ona göre ) marka model önemli değil.. 50 cc lik bişey istemiyorum..yapı kredi world card ile alcam..kazasız çatlaksız yarıksız bişey olsun yeter. satan varsa bu şartlarda iletişim kurabilir ...(he bi de anadolu yakası olursa harika...
  14. HeadbaNgeR

Şahan Gökbakar'ın 30,000 $ lık oyuncağı

Kendisinde oluşan motor tutkusunu her seferinde belirten Şahan’ın yeni oyuncağı ise hayli dikkat çekici. Cem Yılmaz gibi motosiklet koleksiyonu oluşturma yolunda hızla ilerleyen ünlü komedyen 3 tekerlekli Piaggo marka motorun ardından kendine yine 3 tekerlekli ama Türkiye’de eşine nadir...
  15. HeadbaNgeR

Günde kaç kez vites değiştiriyorsunuz ?

durup dururken aklıma geldi. :) kaç kez değiştiriyosunuz bakalım viteslerinizi ?
  16. HeadbaNgeR

Kelime Bulamıyorum. O Kadar Acil Ki [satılık Jinlun 250 !!! ]

FECİ ACİL ŞEKİLDE SATIYORUM MOTORUMU fiyatı 2500 den indirdim. İlan No :#10029382 (sahibinden)
  17. HeadbaNgeR

ilk uzun yolum olcak .. YARDIM !!

abiler ben inş ilk uzun yol denenemi yapcam. tabi bana göre uzun. hele jinlun'la çok uzun :) kandıra 'ya gitcem.bunun için de öncelikle izmit otogarına gitcem. Gürkan tur fln var. onun son durağına. kefken-cebeci minibüslerinin kalktığı yere. neyse yaklaşık 180 kg fln olcaz motor üstünde. bu bi...
  18. HeadbaNgeR

pendiklilerden yardım bekliyorum...

5 temmuz sınavım içn pendik orhangazi ilköğretim okuluna atanmışım. fakat nasıl gitceğimi bilmiyorum. maltepe den öteye geçmişliğim yok. bilen biri yardım edebilir mi??
  19. HeadbaNgeR

çiğ köftenin bulunması

can sıkıntısından sitelerde gezerken buldum. yine can sıkıntısından buraya ekleme kararı aldım. zman geçer diye :) neyse hikaye böyleymiş.. Zaman nemrut zamanı,ve günlerden bir gün hz.ibrahimin yakılacağına karar verilir.nemrut bir emir verir,emir şu şekildedir.''tüm odunlar meydana...
  20. HeadbaNgeR

kaskın iyisi kötüsü nasıl anlaşılır ?...

sağlam markalar için demiyorum. ya da sağlam markalar için de diyim. genel anlamda olsun. kaza yaparak anlayabiliriz :) tamam da alırken neye dikkat etmeliyiz. her ne kadar marka da olsa bi yerine bakarak kazadaki sağlamlığı hakkında bilgi sahibi olabilme ihtimali var mı? mesela bişey alırken...

Yeni mesajlar