Arama sonuçlarınız

1. metinkoca

mz kanuni, seyhan

Selamlar 3 tane yabancı turist birer tane motosiklet arıyorlar, 1,5 ay kadar türkiye turu yapacaklar. 900-1250 ytl civarı. motoru yabancı oldukları için üstlerine alamayacaklarından şöyle bir teklif var. satış fiyatını ödeyip motoru alacaklar, 1,5 ay kullanacaklar sonra ayneng eri getirecekler...
  2. metinkoca

Motosiklet.net üyelerine özel eğitim

IPTAL Selam arkadaşlar topic ve eğitim yalan felan olmadı aslında. Rahmi Hoca ile de uzun görüştükten sonra son olarak şöyle birşeye karar verdik. 10 kişi ile sınırlayacağımız bir ARA TEORI ve ARA KONTROL eğitimi birlikte, eğitim detayları ARA TEORI ARA Teori Öğrencilere İngiliz RoadCraft (...
  3. metinkoca

[İstanbul] Omm Ara Teorı Daveti - 12 Ocak 2008 Cumartesi

Haftasonuna denk gelen bu ders ücretsizdir, tecrübeli tecrübesiz tüm arkadaşların katılmaya çalışmasını tavsiye ederim. Değerli Arkadaşlar ve Sürücüler, Birbirini takip eden virajlarla dolu bir yolda, beyniniz de en az hız göstergeniz kadar hızlı olmalıdır.… Yeterince ileriye dönük...
  4. metinkoca

Bavyera aslanı, işte gezi budur !!!

http://www.dailymotion.com/featured/video/x2cm4y_around-the-world_shortfilms dehşet bir video olmuş, sinema filmi gibi....
  5. metinkoca

selam

Selamlar 1 ay kadar önce üye oldum siteye, ilk mesajı yazmak ancak nasip oldu. Istanbulda yaşıyorum 32 yaşındayım, bir oğlum bir kızım var.

Yeni mesajlar