Arama sonuçlarınız

1. D

DAINESE KORUMADİZLİK KNEE V

Daines dizlik.Sadece 1 defa kullanılmıştır.Sıfır sayılır.piyasa fiyatı 170 tl olan bu sıfır sayılacak dizliği 110 tl ye veriyorum. Az da olsa pazarlık payı vardır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-aksesuarlar-dainese-korumadizlik-knee-v-62510814/detay/
  2. D

Fieldsheer %100 rüzgar geçirmez İÇ Tulum

Fiyatı düşürdüm 125 TL Yurtdışından getridiğim için deneme imkanım olmadı.Bana biraz ufak geldi, giyemedim,o yüzden satıyorum. % 100 rüzgar geçirmezdir.Yılın her mevsiminde vücudu rüzgardan ve soğuktan komple koruyabilecek fieldsheer kalitesini taşıyan harika bir tulum. Ürün SIFIRDIR.Dışarıda...
  3. D

Dünyanın en sağlam Zincir Kilidi - Kryptonite New York Fahgettaboudit

Merhaba arkadaslar. Motorunu gerçek anlamda korumak isteyen kisiler için alternatifi olmayan bir kilit.Su anda piyasadaki 400-450 milyona satilan kilitlerden çok daha üstün dayaniklilik konusunda.Yurt disinda bu kilitle bağlanip da çalindigi tespit edilen bir olay yok...
  4. D

Kiralık yamaha r1 yada 1000rr arıyorum.

Arkadaşlar ,merhaba.Konuyu doğru yere açmışımdır umarım.3 senelik 600rr sahibiyim.(nickime aldanmayın) 1000 lik bir makina denemek istiyorum.Eğer beğenirsem alma durumum var.İnterneti araştırdım ama ilanların hepsi ortadan kalkmış.Bu motosikletleri kiralayan bildiğiniz bi yer yada biri varmı...
  5. D

Kaliteli Yakıt Veren Benzin İstasyonları?

Arkadaşlar,merhaba.Motorlarımıza aldığımız yakıtlarına yerine göre iyi,yerine göre kötü oluyo.Kötü yakıtın motora çok zarar verdiği bi gerçek.Acaba aramızda çok temiz ve tamamen katıksız yakıt veren bir istasyon yada istasyonlar hakkında kesin bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa burada bu...