Arama sonuçlarınız

1. C

NTV de Kenan Sofuoğlu Yarışıyor İzleyin

slm arkaaşlar ntv de yarışları izliyorum sofuğlu virajda dönerken düşen motoru diziyle kaldırarak düşmesini engelledi ve ikinci sıraya düştü şuanda da tekrar birinciliği kaptı süper çekişme var izleyin derim ben size
  2. C

var mı böle bir motor

arkadaşlar küçükken mahallede abi kardeş motorcuydular yarış motorları var gaaasayt diyolardı motorun adı buymuş yeşil beyaz bişeydi böle bi motor markası varmıdır bu hatırladığım kelime nerden baksanız 15 yıllık bir kelime onuda sölim
  3. C

dergi

arkadaşlar bugün yeni bir motosiklet dergisyle tanıştım adı 2teker sizin önerebilceğiniz başka dergiler varmı bu dergi güzele benziyo fakat diğerlerinede bakma isterim
  4. C

çaylakım

çaylağım selam motor kullanmaya yeni başladım 1 ay kadar oldu mondial 125 kt var sizce ii etmişmiyim başlangıç için motordan fazla anlamam daha yeni aşık oldum bu tutkuya neler önerirsiniz.
  5. C

herkese selam

motor tutkum başlayalı bir ay oldu sizlere anlatim istedim abim abitane 125 kt aldı mondial ben kızdım çok kızıyodum motorsikletlilere sora birgün müşteriye malzeme vermek için depoya gittim bir baktım motor orda pek anlamıyorum zati dedim ya yeni başladım siyah bi mondial neyse müşteriyi...

Yeni mesajlar