Arama sonuçlarınız

1. garikan41

bu balata değişmelimi?

selam arkadaşlar moyotumun balatalarını değiştim ama çıkan balatalar bana iyi gibi geldi,sizce nasıllar?saygılar...
  2. garikan41

marmaris çiftlik koy dönüşü

geçen yaz yaptığım gezi...
  3. garikan41

4 silindir

selam arkadaşlar:) 4 silindirli motor turing için gereklimidir? yani amaç sürat değilse 4 silindir neden alınır?:queen:
  4. garikan41

keeway sl

keeway sl yedek parça fiatları sizce pahalımı?
  5. garikan41

satılık keeway sl 2000 ytl kredi kartına 12 ay taksit

evleneceğim için eşya almak üzere motorumu satabilirim
  6. garikan41

keeway süperlıght 2000

acil satılık 2005 model 13000km sahibin com da resimler var 1600
  7. garikan41

1850 keeway superlıght[u]

evet arkadaslar motorum satılıktır sadece arka camurluk hasarlıdır 2648031 nolu ilanda resimler vardır ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve...
  8. garikan41

1800 keeway superlight [u]

Arkadaslar Enduru Motora Gececem Motorum Satiliktir ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»» Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen...
  9. garikan41

2. ş.urfadan olimposa fotolar ile 150 cc s.l.

evet arkadaslar 2. yaptıgım geziyi fotlar ekledim sadece sizler için fırat köprüsünde durdum sua na netcefeden göynükten sizlerle paylasıyorum.
  10. garikan41

superlıght 150cc ile urfa- olimpos

selamlar evet superlıht ile urfadan olimposa ve tekrar geriye ve genel olarak iki kişi(artçı ) ile bir yolculuk yaklasık 2500 km lik bir yolculuk ve su an tek üzücü olan tekrar urfaya dönmüş olmam :((( yolculuk zordu ve iki kişi ayrıca iki canta ve kamp malzemeleri ile daha zordu..foto yok...

Yeni mesajlar