Arama sonuçlarınız

1. sakallı_şumi

fazerdan sonra gv250 az mı gelir

Sürat sevmedlglmden dolayı makinami sattım. Şimdi de şehir içinde rahat kullanabilecegim bi motor almak istiyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla hyosung gv250 hakkında olumlu yazılar okudum. Ama gel gör ki ustalara sorduğumda uzak dur diyorlar. 650 lik yada shadow hem yakıt hemde şehir içi...
  2. sakallı_şumi

ilk defa vitesli. yardım edin noolurr

abilerim ablalarım. ilk defa vitesli bir makina kullanacağım. sabah getirdi usta motoru teslim etti. kapıdan bana bakıyo ama üzerine inan çıkmaya korkuyorum. sebebide acaba vitesleri karıştırır mıyım, debraiyajla olan ilişkim nası olacak, durunca kalkabilecem mi vs vs ... imdaaat esos yardım edin
  3. sakallı_şumi

yarı otomatikden vitesliye

arkadaşlar yarı otomatik bir motordan 150cc lik vitesli bi makinaya geçiş yapacağım. tavsiyelerinize ihtiyacım var
  4. sakallı_şumi

motor açma

arkadaşlar 150cc tvs apache motor aldım bugun, daha sıfır. bu motor açmayı bana açıklayacak dostlar varsa yardımcı olabılırler mi
  5. sakallı_şumi

tüm dostlara selam

ben samsundan yazıyorum arkadaşlar. bugüne kadar 100 lük bi cup motosikletim vardı. forumlarda dolaşırken burdaki arkadaşların cbr125 cbf150 tvs apache yazılarını okuyordum. ve tvs' ye acaip kapıldım. nihayet bugün bir tane aldım. bilmiyorum nası yaptım :silent: neyse tekrardan herkeze merhabalar

Yeni mesajlar