Arama sonuçlarınız

1. DriftMachine

Suzuki GSXR & Honda Movistar

Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım ikiside çok hoşuma gidiyor 2006 2007 modellerde. Her yer Honda dolu olduğundan Suzikiye kayıyor biraz gönlüm. Siz ne dersiniz. Hangisini tercih ederdiniz ve neden.
  2. DriftMachine

Takaslı Seat Cupra R

600 yada 1000 cc Race ile takas yapmak istiyorum. 2001 Seat İbiza Cupra R DİJİTAL KLİMA , ELEKTRİKLİ SUNROOF, ABS , EBS , 4 AİRBAG , YARI DERİ DÖŞEME , VS... FULL + FULL BİR ARAÇTIR. 141.000 km -- Yazılım (Chip) --- --- Komple SüperSprint Egzos --- --- Green Twister hava filtresi --- ---...
  3. DriftMachine

Benim Dağcı KLR'm

Buda Extradan :)
  4. DriftMachine

İleri Sürüş Eğitimi

Arkadaşlar bu konuyu ileri sürüş eğitimi almayı düşünenler için yazıyorum. Geçtiğimiz günlerde daha güvenli daha bilgili olarak motosiklet sürebilmek için SÜLEYMAN MEMNUN un ileri sürüş eğitimine katıldım. Ben 6 yıldır motosiklet kullanıyorum scooterdan başlayıp devam ettim. Kursa büyük...
  5. DriftMachine

Yeteri kadar bilgim yok yardım

Arkadaşlar bir Race motor almak üzereyim. Motora bakan servis ön granajın ve sağ granajın değiştiğini söyledi. Sorum şu Yan granaj düşmeden dolayı kırıplabilir değişebilir ok fakat ön granaj neden değişmiş olabilir. Ön granajın değişme nedeni ne olabilir.
  6. DriftMachine

Kawasaki ER6-N alıyorum yardım

Mrb pazartesi günü bir aksilik olmazsa ER6n almayı planlıyoum aslına bakarsanız motor hakkında ayrıntılı bilgim yok sadece markasına güvenerek alıyorum bu model ile ilgili bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. 2 senedir motor kullanmıyorum daha önce scooter 250cc cooper daha sonra 1100cc cooper...

Yeni mesajlar