Arama sonuçlarınız

1. C

Akü alacam nerden alayım? ANKARA

Akü alcan Keeway arn 125 motor varda 2006 model yazlikda ona en uygun akü kaliteli ne olur yuasa pahalı baya mutlu akü alsam olabilirmi nerden alayım tavsiye edin beyler 1 haftaya gidecem yazliğa almam lazım 60 65 arası bişey bide kaç a olması lasım bugün bakdığım siyah bi aküydü mutlu akü satan...
  2. C

Acil!! Motorum çalışmıyor çalışsada gitmiyor :(((

Arn 125 scooter motorum var arkadaşlar Motorum yazlikda ben geçen gittim çıkarıp gezeyim diye en son yazlıkdan dönmeden önce yıkmamışdım ıslak ıslak çalıştırdım bi hata yapıp sonra hawa filterisinin olduğu yeri elektrik süpürgesi ile çekirdim tozu gitsin diye takdım motor çalışmadı par par...
  3. C

ARN 125 Modifiye

Arkadaşlar arn 125 scooter var bende 2006 model modifiye etmek istiyorum ne yapmalıyım sizce? benim aklıma gelen orj far ampülleri çıkarıp onun yerine beyaz üstünde 35w yazıyor 60 veya üzeri beyaz takmak veya takılırmı ??????????????????????????????
  4. C

Arn-125 Motorum Hakkında Baya Bi Soru Çok Önemli!

Merhaba öncelikle arkadaşlar, Geçen sene Arn-125 Motosiklet aldım mat siyah alarmlı felan. Geçen sene ve bu sene olmak üzere motor yazlikda kalıyor bu arada geçen sene 3 ay bi kaç kere kışın ve bu sene yaz olmak üzerede 3 ay toplam 8-9 ay civarı motorumu kullandım.şuan 3500 kmde.Kasım gibi...
  5. C

ARN-125 SATILIK 2006 Model

Tekirdağ silivri civarında oturanlar için kaçırılmaz ilan. 2006 Model ARN-125 Siyah motorumu satıyorum. 2500 km olup en ufak bir çizik dahi yoktur tüm bakımları yapılı uzakdan kumanda çantasıda dahildir motora. Fiyat 1.600 YTL Tel.0535 515 85 50 0282 613 09 61
  6. C

Keeway ARN-125 ?

Arkadaşlar bende bu motordan var 2006 model geçen sene aldım yazın her neyse 500 kmde yag değişimi yapıldı 10.40 yag kondu şuan 1650 km yapdım motor yazlıkda ben ankarada oturuyorum ve motor orda duruyor tanıdık varda çalıştırıyor felan geçen 2 ay önce gittiğimde yine yağ degişimi felan yapıldı...

Yeni mesajlar