Arama sonuçlarınız

1. DISTORTEDMAN

Satılık Midland BT1 (Kask içi bluetoth görşme sist.) 300 TL

Arkadaşlar, DL650'mi araç almak amacıyla satmış bulunmaktayım ::147:: Tamamen maddi engellerden ötürü uzun bir süre de motorsiklet almayı düşünmüyorum. O yüzden Midland BT1 kask içi bluetooth iletişim sistemimi satıyorum. Ürünle iki kişi sürüş sırasında sesli görüşme yapabilir. Sürücü aynı...
  2. DISTORTEDMAN

2007 MODEL DL650A, 32.000km, Temiz, Sorunsuz, Kazasız, Orjinal

Marka: Suzuki Model: 2007 DL650A KM: 32.000 Renk: Mavi Fiyat: 16.100TL İl/İlçe: İstanbul / Kurtköy İletişim: 544 468 60 42 Açıklama: 2007 model DL650A V-Strom'umu araba almak maksadı ile satmaktayım. Tüm bakımları zamanında hatta aksama olmasın diye bazen erkenden yapılmıştır. Akla gelecek...
  3. DISTORTEDMAN

İstanbul, Muğla, Aydın, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Bandırma, İstanbul

Merhaba arkadaşlar, V-Stromcuğumuz ile dördüncü uzun menzil gezimizi 16-31 Temmuz tarihleri arasında eşimle birlikte gerçekleştirdik. 16 gün ve 3.230km süren gezi güzergahımız ise İstanbul-İzmit-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur üzerinden transit geçerek Fethiyenin Göcek köyünden sahile...
  4. DISTORTEDMAN

İstanbul-Samsun- Artvin (Ağustos 2010)

Arkadaşlar bir türlü fırsat bulamadım. Ağustos 2010'da eşim ve kayın pederim ile birlikte yaptığımız İstanbul-Samsun-Artvin gezimizi anca yayınlayabildim. Birazda resim yeteri kadar çekemedik. Ama belki bu kadarıda bazı duygularımızı canlandırabilir sanırım. Gezi dokuz gün ve 3200km. sürdü...
  5. DISTORTEDMAN

İstanbul-Antalya-Mersin

Merhaba arkadaşlar, 18-26 Temmuzda yaptığım ilk uzun yol motor gezimi sizlerle paylaşmaktan onur duyarım!.. :) Toplam 2700km. 9 gün süren gezimizin ilk gününde İstanbul-İzmit-Sakarya-Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur üzerinden Pataradan Antalyaya giriş yaptık ve planladığımız gibi geceyi orda...
  6. DISTORTEDMAN

Arkadaşlar artık bende DeLeliyim (V-strom K7)

Dün itibariyle hayallerimdeki gibi bir Suzuki DL650A V-strom'a sahip olmak kısmet oldu. :queen: Allah tüm motorseverlere gönlündekini nasip etsin.. :bounce:
  7. DISTORTEDMAN

Motosiklet 2008 Fuarı

Arkadaşlar son senelerde Kasım ayında olan motosiklet fuarı bu sene yokmu acaba? Bilgisi olan varmı? Interteks ve Ares fuarcılık şirketleri, biri marttaki diğeri de kasımdaki fuarı düzenliyordu. Bunların web sitelerine de baktım. Böyle bir fuar gözükmüyor :silent: Geçen sene güzel kampanyalar...
  8. DISTORTEDMAN

Ramzey 200cc Enduro/Cross

Arkadaşlar severek kullandığım Ramzey 200cc'lik enduromu satmaya karar verdim :salut: Artçımla orta menzilli gezilere çıkmak için değiştirme kararı aldım. CBF250, CBX250 veya ER-5 vb. naked tarzında motorlar ile takas olur. Özelliklerini sahibinden'deki ilanımda daha da detaylı görebilirsiniz...
  9. DISTORTEDMAN

Ramzey 200cc Enduro/Cross

Arkadaşlar severek kullandığım Ramzey 200cc'lik enduromu satmaya karar verdim :salut: Artçımla orta menzilli gezilere çıkmak için değiştirme kararı aldım. CBF250, CBX250 veya ER-5 vb. naked tarzında motorlar ile takas olur. Özelliklerini sahibinden'deki ilanımda daha da detaylı görebilirsiniz...
  10. DISTORTEDMAN

HUDSON LEATHER Motor Giyim Ürünlerini

Arkadaşlar Hudson Leather'in reklam linkini gördüm sitemizde. Tıklayıp inceledim sitelerini. Peşin fiyat üzerinden 12 ay taksit var. Cordura da olsa, deri de olsa fiyatlar uygun. Ama kullanan arkadaşlar varmı MT'den, varsa görüşlerini paylaşsınlar istedim. Bu montlarda dirsek, omuz, sırt...