Arama sonuçlarınız

1. motor sevdalısı

Honda Bayileri Şikayet Topiği

Honda'dan şikaeytçiyim asrkadaşlar yaklaşık bir buçuk ay önce honda cbr 125R motosikletimle kaza yaptım çok şükür bende fazla bişey yok neyse motorumu servise bıraktım her parçası geldi ama tek bir ön disk gelmedi ve 45 gündür hala bekliyorum bügün gene uğradım cevap aynı daha gelmedi bu hafta...
  2. motor sevdalısı

hyosung gt650r kullanan varmı

arkadaşlar aslında ben HONDA'CIYIM 2003 veya 2004 honda rr600 almak istiyorum ama tamamen duygusal biraz tuzlu hyosung gt650r fiyat bakımından ucuz ama nasıl bir makine bilmiyorum sağlammı parçası bulunuyormu servis ağı nasıl titreme yapıyormu bu makineyi kullanan arkadaşların yardımlarını...
  3. motor sevdalısı

honda cbr 600Fnin ikincielini araştırırmısınız

arkadaşlar bede artık 4 lüye geçmek istiyorum daha önce kullanmışlığım var ama askerlik sebebiyle sattım şimdi cbr125r var ve beni tatmin etmiyor benim istediğim çok palı olmucak rahat ve güvenilir olacak hem şehir içi hem şehir dışı kullana bileceğim bir makina istiyorum ben kararı honda cbr...
  4. motor sevdalısı

idare edbilme

o hızdaki motoru adare edebilmek arkadşlar benim önceki makinam gsxr 750cc 1996 model suzuki'ydi saattım ve şuan geçiçi bir süre cbr125r ye biniyorum hayalimdeki makinayı alana kadar. Arkadaşlarımın bazılarında 250cc bazılarında 125cc makinalar var diyorlarki hız yapmakta ne var 280 300 yaparım...
  5. motor sevdalısı

arkadaşlar bana yardım edin

bir arkadaşım illede YZF R1 alacam diyor ama hiç motor tecrübesi yok o kadar dil döktüm olmadı illede alacam diyor ne yapacam bilmiyorum küçük cc al diyorum onla başla dedim olmaz büyük olacak diyor ne yapacam bilmiyorum allah korusun bir gazetede köşesinde kaza yapmış halde fotoğrafını görmek...