idare edbilme

o hızdaki motoru adare edebilmek

arkadşlar benim önceki makinam gsxr 750cc 1996 model suzuki'ydi saattım ve şuan geçiçi bir süre cbr125r ye biniyorum hayalimdeki makinayı alana kadar. Arkadaşlarımın bazılarında 250cc bazılarında 125cc makinalar var diyorlarki hız yapmakta ne var 280 300 yaparım çoğu ben ibreyi patlatırım bazıları o hızı tek tekerde yaparım diyor ama bunların hepsi en fazla 160 km'yi geçmediler sadece lafla yaparım diyolar ben zamanında denedim 750cc ile enson .......a çıkabildim ve korktum gerçekten korktum gazı bıraktım normal hızda seyir halinde gitmeye başladım o hızdayken u fak bir taş mazallah düşünmek bile ürkütüyor yok yok bidaha tövbe normal hızı geçmem, hız yapmak kolay her şey sağ elinde gaza basman yeterli ''peki o hızdayken altındaki motora sahip olabilmek'' bence önemli olan bu peki ya sizce? Herkesin görüşlerini bekliyorum

Son düzenleme:
adamlar büyük motoru şuanki motorlarıyla karıştırıyor herhalde akıl

Son düzenleme:
Valla o kadar önemli konular var ki ilgilenebileceğim, o yüzden beynimi böyle saçmalıklarla hiç meşgul edemem kusura bakma :cherry:

olaya ilk önce şu topigin başlıgı düzeltmekle başladıgımızı varsayarak konuya geliyorum:p

o hızlarda önüne bir taş çıksa( türkiyenin yollarında ufacıkta olsa taşsız yol bulmak sayısalda 6 bulmaktan zor) çocuk çıksa veya bozuk bir zemin olsa vs...acaba "hastir beeee" demek için vakitleri olur mu:silent:

Son düzenleme:
hız yapmak kolay 1000 lik motor 3 saniyede 100 e çıkıyor.

peki kaç saniyede ve metrede duruyor. bunu hesaplamıştır herhalde 300 km hıza çıkanlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar