Arama sonuçlarınız

1. efe2007

Motosiklet Tamir Lifti yapabilir miyiz?

Herkese hayırlı akşamlar; Linkte ki gibi bir (diy) lift yapmak istiyorum.Elinde plan proje olan var mı? https://www.youtube.com/watch?v=Y0keMHtnwzE
  2. efe2007

Tertemiz X9 500 Evo abs

Cümleten S.A. Bu sezona hayırlısıyla dört silindir bir makina ile girmek istediğimden satılıktır. İlan linkini ekliyorum.CBF 600 ,Fazer 600 tarzı makinalar ile takas olabilir. Motor un tüm aksamları orjinal ve çalışır durumdadır.(Katlanır aynalar,elektrikli orta sehpa ve orjinal intercom)...
  3. efe2007

Tertemiz tdm 850 şanzuman

Arkadaşlar sattığım motor için almıştım.fakat kullanmak nasib olmadı. Komple şanzıman tertemizdir.Gelip görebilirsiniz.İhtiyacı olana bulunmaz fırsat. Kaçırmayın derim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-tertemiz-tdm-850-sanziman-49886732/detay/
  4. efe2007

Lastik Modelleri Hk. yardım!!!

Merhaba arkadaşlar; 96 model tdm 850 de metzeler roadtec model lastikler mevcut.fakat değişim zamanı geldi.üstündeki model baya pahalı.Metzeler in lasertec modeli daha hesaplı.1 kalite düşük anladığım kadarıyla,bu lastik hakkında bilgisi olan var mı? Tdm 850 ye taktırsam sorun olur mu?
  5. efe2007

Tdm 850 orta sehpa arıyorum...

S.a arkadaşlar; 96 model tdm 850 için orta sehpa arıyorum,ikinci el olur yapan yer biliyorsanız,İstanbul içinde adres verirseniz çok sevinirim. Hayırlı günler...
  6. efe2007

hurdacı Celal hk. yardım...

Selamlar arkadaşlar; Hurdacı Celal in yerini tarif eden veya telefonunu verenlere şimdiden teşekkür ederim.Honda cbx750p almayı düşünüyorum. yardımınızı bekliyorum. istanbul topkapıda olduğunu duydum ama tam olarak bilmiyorum.
  7. efe2007

Herkese Selamlar :)

Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar; Bu akşam itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım ve bundan çok mutluyum. Yaklaşık iki yıldır motordan uzak kalmama rağmen havaların düzelmesiyle yine kanımda bir kaynama belirmedi değil...Bu yüzden kısmet olursa bu yaz bir motor almayı düşünüyorum yeniden ve...