Arama sonuçlarınız

1. S

Puig Koruma Takozu, Düşme ve Sonuç

Oncelikle bu konuyu arkadaslarima yol gostermek maksadiyla actigimi belirtmek isterim. Z800 motorumla keskin 8 cizmeye calistigim esnada zayif oldugunu bildigim ve bir gun dusecegimi tahmin ettigim sag tarafa donus yonunde calismalar yaparken motoru yasik 5 km hizla dusurdum ve 400 Tl ye aldigim...
  2. S

Motosikletlerde de 24 bin liraya 24 ay 0 faiz kampanyasi istiyoruz.

Arkadaslar malumunuz otomobil saticilari bir sekilde araclari ellerinden cikarmak icin milletimizin alim gucunu bildikleri icin binbir turlu kampanyalar duzenliyorlar. Bu aralarda moda baslikta yer alan kampanya ve turevleri. Motosiklet firmarlari ise bu ve buna benzer kampanyalar neden...
  3. S

Ybr 125 AKü Problemi

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar herkese. Şöyle bir sıkıntım var; 2010 Ybr 125 ESD motora sahibim. Motorda 12v 5 amper lik bir mondial akü var. AYrıca 4h 55W Bosch marka far var.Arkadaşlar son iki haftadır akü şarj sorunu yaşıyorum. 1 hafta önce sabah marşa bastığımda tırrrrrrrrt tırttttt ses...
  4. S

2010 Ybr ESD Hava Ayarlama Sorunu

Arkadaşlar 3 sorum olacak; 1- 2010 Model Ybr 125 Esd motosikletim çalıştırdıktan ısınıncıya kadar gaz yememe problemi baş gösterdi. Gaz verdiğimde boğuluyor gibi oluyor.Sebebi ne olabilir? 2- Karbüratörde bulunan bu hava ayar vidası scooterlede filan ister sonuna kadar aç ister kapa motor stop...
  5. S

Bu egzoz dan nerden bulabilirim yardım lütfenn!!

Arkadaşlar ybr 125 2010 esd egzoz bulamıyorum hiçbir internet sitesinde buna yakın bir modeli veya orjinalini siz bilirsiniz nasıl veya nerden temin edebilirim?? http://img16.imageshack.us/img16/7229/adszffu.jpg
  6. S

2010 Ybr 125 ESD egsoz nerden bulabilirim yardım!!!!

arkadaşlar 2010 model ybr 125 esdnin eksoz arıyorum lütfen yardımcı olun bana
  7. S

2010 Ybr 125 ESD egsoz bulamıyorum?

Arkadaşlar 2010 model ybr 125 esd nin eksoz unu nereye bakarsam bakıyım internette bulamaıyorum.Nasıl ve nerden temin ederim yardımcı olursanız sevinirim
  8. S

Granajları Sokmek istiyorum

Süper Sport makina alsak öğrenene kadar granajsız takılsak olurmu.Youtubede bi videooda gördümde.Ne dersiniz
  9. S

Boss Hoss V8

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Boss%20Hoss/boss_hass_v8%2093.htm
  10. S

Abiler Ablalar ilgilenirseniz sevinirin!!!

Abiler Ablalar tüm motorcu cemiyeti ben motorsiklet almak istiyorum ama bu şimdiye kadar hiç 50cc den yukarı bi motor sürmedim o da amcamın mobiletiydi. Okulu bitirdikten sonra bi 600cc lik R6 zx6r filan almayı düşünüyorum yaşım 19 nasıl yapsam ne etsem bi yardımcı olun böyle bi motorla başlamak...

Yeni mesajlar