Arama sonuçlarınız

1. felix_bjk1903

Vurdulu kırdılı motor :D

Selam arkadaşlar, uzun süredir kafamda cross tarzı bi motor almak var. Şu an için honda 1000rr, tvs jupiter, xmax400 sahibiyim ama hiçbirini tam performans kullanamıyoruz. 1000RR kullanırken, yok birşey olur, yok düşeriz, yok çizeriz vs. düşünceler yüzünden tam zevk alamıyorum. Eski motorum pcx...
  2. felix_bjk1903

Caddede Pist Lastiği Kullanmak

Selam arkadaşlar şu anki motorumda pirelli diablo supercorsa var, benden önceki arkadaş pistte antrenmanda kullanılan çıkma olanlardan alıp takmış. Fakat çıkma olmasına rağmen caddedeki performansı beni çok memnun etti. Pilot power 3 kullanıyordum önceki motorumda, o da güzeldi fakat...
  3. felix_bjk1903

GoPro Hero 4 Black Adventure - Silver Adventure

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese mutlu hafta sonları diliyorum :) Çoktandır bakınıyordum aksiyon kameralarına. SJ4000 vardı ona almaya niyetlendim ama uzun vadede iş görür mü bilemedim. Sony action cam baktım en son dün GoPro Hero4 Adventure'a baktım. 4K video çekiyor :santa::santa::santa...
  4. felix_bjk1903

Online Satış Sitesi Mi, Sahibinden.com'da Mağaza Mı?

Merhaba arkadaşlar, uzunca bir zamandır kafamı kurcalayan bir konu var ve bir türlü kesin kararı veremedim. Sizlerden de fikir almak istedim. Yaklaşık bir senedir sahibinden.com'da mağazam var motosiklet yedek parça üzerine. İlk başta çok fazla soru işareti vardı kafamda, acaba tutar mı, tutmaz...

Yeni mesajlar