Arama sonuçlarınız

1. I

İstanbuldaki custom sticker yapanlar

İstanbulda custom sticker kimler yapıyor websiteleri flan filan bilgisi olan varsa buraya yazabilirmi
  2. I

Hyosung gt250r - Bu temizlikte

Evet motorumu aciliyetten satmam gerekiyor dostlar , Resimde gördüğünüz gibi oldukça temiz ve bakımlı hiçbir problei yoktur , tamamen garantili , problemsiz , Elimde fazla motor mevcut oldugundan dolayı veriyorum ( Gilera runner180 , Honda 1000rr , Çelik scooter , Mondial hs 151 - :) Model ...
  3. I

İşte bende aldım motor , Yeni motorum ....

Resimdeki bayan kardeşimdir arkadaşım öyle bi çekileyim abi dedi bende kıramadım çektim , :) telefondan çektim o yüzden biraz bulanık çıktı resimler ya garajda çünkü spotları açtım :) 2 gün önce teslim aldım , valla suanda türkiyedeki son hyosung 250 lik racing :) ve son motorun siyah olması...
  4. I

Forumun Kralı :)

Eheuheu falla bende oyle dıkkatımi çekti forum bu aylarda gerçekten çok büyük büyümeye başladı aniden ben bile şaşırdım valla çernobil virüsü gibi yayılıyok sonra kendime bir baktımki forumun en asil üyesi ben gözüküyorum mesaj fazlalığından dolayı :) Forum adminine mesajım ne ısmarlayacak...
  5. I

!!! Speedfight !!!! - Aksesuarlar güncellendi !!!

İşte ayak için metal bar + aküyü saklayan metal kapak ikisini yaklaşık olarak fiyatı 65 $ gibi bir rakam :tongue: İşte optik far oldukca kuvvetli vede bazı kişilere gerçekten cok şık görünebilen bir far Fiyatı 76 euro :cherry: Burada ise 3 tane kolayca farkedilebilecek, farklı...
  6. I

Motosiklet ve Teyip [Yazın tesko yapacaz]

ARkadaşlar ilk duydugunuz zaman bunun delilik oldugunu düşünebilirsiniz.bende öyle söylemiştim ama sonradan düşününce gercekten manyak bir fikir olduğunu düşündüm vede arabamızda bulunan teyip'i söktüm motora birde 2 tane televizyon hoparlörü taktım cünkü arabadakiler büyük oluyor ama sonucuna...