Arama sonuçlarınız

1. YAMACAYIR28

[Giresun - MT]

KAÇTANE GİRESUNLU MOTOSİKLET TUTKUNU VARMIŞ BAKALIM HADİ CEVAPLARINIZI BEKLİYOM ŞİMDİDEN KATILANLARA::thanks:
  2. YAMACAYIR28

acil satılık bisan scotor

Marka: bisan Model: 125 KM: 8500 Renk: giri Fiyat: 1200 YTL Açıklama: Servis Bakımlı garantisi devam ediyor İl/İlçe: İstanbul / gaziosmanpaşa İletişim:05359282837
  3. YAMACAYIR28

suzikimi yoksa yamahamı

slm merhaba ben ali motorumu büyütmek isdiyorum ama kararsızım suzuki burgman 400 lük mü yoksa yamaha majesty 400 lükmü yardımlarınızı bekliyorum sadece bu markaları kullananlar yardım lütfennnnnnnnnnnnnn
  4. YAMACAYIR28

merhaba bu konuda uzman olmuşlardan yardım

merhaba ben ali şu anda bisan 125 lik kullanıyom. motor bir tutku oldu bende o yüzden sizden yardım isdiyorum yani bana yetmiyor 125 lik honda 600 lüklere baktım araşdırdım çok hoşuma gitti ama bir türlü ne kadar yakar nasıldır tavsiye eden varmı yol tutuşu nasıl ıslak zeminde benimki gibi...
  5. YAMACAYIR28

selam..

:queen: :queen: :pale: :pale: :pale: :cat: merhaba arkadaşlar ben honda 600 lük almak isdiyorum kilometrede ne kadar yakar kaç binde bir bakım vardır bakım ücreti ne kadar bende skutur 125 lik var onlar gibi kumda ıslak zeminde kayıyormu tavsiye ediyormusunuz kaç kilometre hızla gidiyor uzun...

Yeni mesajlar