Arama sonuçlarınız

1. yürekçe

En Beğendiğiniz Motosiklet Reklam ve sloganları

Sanırım benzerleri açılsa da, hepsinin bir yerde toplanacağı bir başlık oldu. Pek çok markanın birbiriyle atışıp Ti'ye aldıkları reklamlar oldu. Bazen de güzel sloganlar da yazılmadı değil.. Kimileri de çok hoş espriler içeriyor. İlk video benden. Çok eski ama bence güzel... Cepten girdiğim...
  2. yürekçe

112 Artık tek çatı altında olacak

Evet dostlar, şu abda 24 il ama yakında 48 ilde ve sonra tüm yurtta... Dilerim ki, hiç kimsenin zor zamanı ve ihtiyacı olmasın ama bu türk hayati şartlarda en önemli şeylerden birisi de zaman! O yüzden bu bilgiyi paylaşmak istedim. Tekeriniz düz bassın
  3. yürekçe

MERSİN MT SEZONU AÇILIŞ GEZİSİ

Merhaba MT dostları. Uzun zamandır fezi raporu hazırlamıyordum. Allah nadip etti ve yeniden hareketlenmeye, teker çevirmeye başladık. Bu geziyi, forum sakinlerinden bican33 abimle birlikte yaptık. Umarım beğenirsiniz.. Önce karnımızı doyurduk Sonra, benim "Geyşa'mın" karnını doyurma vakti...
  4. yürekçe

MOTOR HACMİ ( cc ) / TORK / HP - KW - ÇAP - STROK VE SIKIŞTIRMA ORANLARI ÇELİŞKİSİ

Arkadşlar, bugün iki motor arasında teknik verileri karşılaştırırken fark ettiğim bir konuya cevap arıyorum. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. HERO HUNK : Motor Tip : Hava Soğutmali 4 Zamanlı Tek Silindir Silindir çapı ve strok: 57.3 mm x 57.8 mm Motor Hacmi : 149.2 cc Maximum Güç ...
  5. yürekçe

Doğum Günün Kutlu Olsun Güzel Yürekli Hachiko

Tesaadüfen, eski yıllardan beri arkadaşım olduğunu öğrendigim... Forumumuzun Haber Bültencisi... Hayvan hakları savunucusu... Paylaşımcı, güzel insan; Doğum Günün Kutlu Olsun. Nice Yıllara!!! "]http://[/URL]
  6. yürekçe

KTM DUKE 200'mü BAJAJ NS 200'mü

Soru bu kadarla da değil aslında. 2016 ns200 sıfırı 9000 2017 ns200ABS sıfırı 11.000 ( 2016 ile euro4 normlu ns200'ler arasında 45 beyinsel guncelleme faktörü de var. Ama aradaki 2000tl ye değer mi? Mesela ABS sadece ön tekerde var ve ön tekeri kilitleyecek kadar acemi biriyse zaten 200cc...
  7. yürekçe

GS 500 yahut cbf250/Twister arıyorum..

Başlık net. Temiz, bakımlı 250 CC ama 500 CC de er5 de olabilir. Ucuk-kacik fiyatlar ile gelmeyiniz. Site üzerinden mesaj atınız,
  8. yürekçe

Çılgın mobylette'li

Cook eskiden paylaşılmıştı ama bulamadım. En sevdiğim videolardandir. Azcik da gülümseyelim yahu.. jn0r9mjskZE
  9. yürekçe

Ölmek neden bu kadar zor?

Yaşamdan vazgeçmek manasında değil, vazgeçtiğin anda olemiyorsun. Yaşamak hep saçma gelirdi güzel olduğu zamanlarda da.. Kendin için yaşamayı becerememek sanırım bu saçmalığın başladığı yer. Can tatlı evet ama ölüm iyi ki var. Yoksa çekilmez bir alemdeyiz.. https://youtu.be/Y30p1Ibzg4o
  10. yürekçe

Neden Japon yahut Avrupalı Elektrikli bisiklet yok?

Soru başlıktakinin aynısı.. Elektrikli motosiklet yahut hibritler mevcut ama neden bu elektrikli bisikletler genelde Çinli? Ben Uluslararası marka bilmiyorum, bilen yazarsa cehaletimiz biter. Belki.. En azından azalir... Sanırım..
  11. yürekçe

ESKİ ÜYELERDEN KİMLERİ ÖZLEDİNİZ?

Merhaba MT sakinleri.. dün şöyle bir düşündüm de, kimler vardı eskiden, aktif olan, yazılarını takip ettiklerim ve sonra forumdan kopup gidenler.. belki kırgınlıklar yaşadılar hiç bakmıyorlar, akıllarına dahi gelmiyoruzdur.. Belki de, uzaktan uzağa okuyorlardır burayı, kim bilir? Ben de böyle...
  12. yürekçe

Son Dönemde SS görünümlü 250cc'lerdeki Kaza Oranlarındaki Artış Sebepleri Nelerdir?

şu 250cc motosikletler, özellikle cbr 250, yzf r25 son zamanlarda çok fazla kaza ve sıkıntı yaşamaya ve yaşatmaya başlamadı mı sizce de? sebepleri nelerdir sizce? motovlog tutkusunun ce action kameralerın da katkısı var mı? elbette benim de fikirlerim var ama ya sizce?
  13. yürekçe

YENİ BİR DOLANDIRICILIK " JOLIESS " DİKKAT

merhaba arkadaşlar, link verdiğim için öncelikle kusura bakmayın. orada paylaşılan sms örneğini görmeniz için bunu yaptım. ben de bu sabah ilgili sms alıp haftalık 14 tl kesildiğini öğrendim. 15 dk uğraşıp avea müşreti hizmetlerine her bir arama 60 kuruştan beş seferde ulaşabildim ( 3TL eder...
  14. yürekçe

Kavasaki EN 500 Krank mili Arıyorum

arkadaşlar, Kavasaki en500 krank mili komple gerekmekte... uygun fiyat ve yatakları vs olursa alabilirim... yardımlarınızı bekliyorum :)
  15. yürekçe

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

tüm ülkemin bayramını kutlarım. Soma'daki ölenler için yasımız büyük, acımız derin ama her sene birşeyler bahane edielrek Atatürk ile ilgili şeyler iptale ya da yasağa uğruyor. oysa bence bunun Atatürk ile ilgisinden çok, bağımsızlık ve bir ulusun kahramanlığı geliyor aklıma. Lafı fazla...
  16. yürekçe

2014 yılın ikinci el motosiklet devir masrafları ne kadar tutuyor?

merhaba arkadaşlar, sanırım yakında 2. el bir mondial 150 kn alabilirim. plaka değişmeyecek ve muayenesi var. yaklaşık olarak noter, sigorta vs ne kadar tutuyor? ( konuyu araştırdım ama en taze konu 2010 vs çıktı. 2014 yılı yeni kanun vs ne durumda. çoktandır forumdan ve alım-satım...
  17. yürekçe

ATOMU AYRIŞIR, İNSAN BİRLEŞİR...

Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8'den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece 2’ye ayrılırlar: İyi ve kötü insanlar. » Albert Einstein
  18. yürekçe

Cep telefonu tavsiye - Aciloğluacil

Arkadaşlar merhaba, böyle bir topic açacağım aklımın ucuna gelemezdi. kusuruma bakmayın. benim Nokia E52 telefonum elimden ve yüksekçe bir yerden düştü, ekran falan her tuşa dokunduğumda kayboluyor, kararıyor, desenler çıkıyor falan filan. konuşurken de hoparlör cızırdıyor. telefonu 400 tl ye...
  19. yürekçe

çıldırtan dengedeki muhteşem görüntüler-uydudan dünyamız

http://www.youtube.com/watch?v=FG0fTKAqZ5g&feature=youtu.be çoktandır böyle etkileyici bir şey izlememiştim :) Uydulardan alınan görüntülerin hızlandırılmış haliyle hazırlanan bir video 1:13 te İstanbul-Ankara otobanı bile bariz görünüyor. Şimşek görüntüleri ve dünyanın yeşil aurası... yorumsuz...
  20. yürekçe

çıldırtan dengedeki muhteşem görüntüler-uydudan dünyamız

http://www.youtube.com/watch?v=FG0fTKAqZ5g&feature=youtu.be çoktandır böyle etkileyici bir şey izlememiştim :) Uydulardan alınan görüntülerin hızlandırılmış haliyle hazırlanan bir video 1:13 te İstanbul-Ankara otobanı bile bariz görünüyor. Şimşek görüntüleri ve dünyanın yeşil aurası...