Arama sonuçlarınız

1. yamyamaha

2.ci el motorumu alacak sıfır motor verecek kaliteli esnaf tanıyan varmı

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi. elimdeki motoru takas desteği ile sıfırlamak istiyorum. Bu tarz tecrübe yaşamış olan arkadaşlardan paylaşım bekliyorum. Nelere dikkat etmeliyim, kaliteli esnaflığı ile tanınan firmalar kimler. daelim, sym veya suzuki marka/sı/larını satanlar. hele ki...
  2. yamyamaha

motorize infaz ve koruma memuru

halk arasında bilmeyenlerin gardiyan dedikleri infaz ve koruma memurları motorize oluyor. cezaevinin içinde motor mu kullanacak derseniz haberi aşağıda. http://www.cte-seslenis.adalet.gov.tr/guncel/motorize_ekip_egitimi.html Denetimli serbestlik müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen...
  3. yamyamaha

Hacı Murat Toros derken dana ferhat artcı oldu.

ilk gördüğümde o ne dedim. bir yerden cıkaracam derken cıkardım. bu bizim dana ferhat. bakın kerataya büyümüşte artcı olarak seyahat ediyor. en son endonezyada görülmüş. bu karedede motorun arka teker akordunu kontrol ediyor. :) http://fajarpost.blogspot.com/2010_07_01_archive.html bu siteden...
  4. yamyamaha

Yunanista'ndan cevapsız çağrı

Bu ay sonu nasıl gelir-Ne olacak bu memleketin hali modunda evde oturuyordum. birden telefonun sesi ile irkildim tam uzandım alo diyeceğim bir daha çalmadı. gülümsedim, dedim herhalde arkadaşlardan biri beni ara türünde çağrı atıyor. AhA oda ne bir acayip telefon nosu +30694******* buda ne olaki...
  5. yamyamaha

Aranızdan ayrılıyorum.

demokratik ve özgürlükçü olamadığı için. 2006 yılından bu yana bişiler paylaştığım bu forumdan ayrılıyorum. herkesi ayrı ayrı sevdim. yazılarını çok ama çok okudugum kişilerde var artık ziyaretci olarak okur çıkarım herkez kendisine iyi baksın. herşey gönlünüzce olsun.
  6. yamyamaha

Buyur buradan yak " Stratejik ihale fransız firmasına "

Stratejik ihale fransız firmasına Fransa Senatosu'nun, inkar yasasını kabul etmesinin ardından Türkiye'nin tavrı merak edilirken, en stratejik ihalelerden biri Fransız devlet şirketine verildi. şimdi biz tavır almayacak mıydık anlayamadım. haberi şuradan okudum...
  7. yamyamaha

Kar ve buz kütlelerine dikkat.

bir çok arkadaşın yol tecrübesi ile bilgisi vardır ama bilmeyenler olabileceği gibi bilenlerde unutmuş olabilir diye bir hatırlatma yapmak istedim. arkadaşlar havalar soğuk bir çok yerde yağış var. kamyon ve otobüs gibi büyük vasıtaların çamurluk ve altlarında büyük boşluklara biriken karlar...
  8. yamyamaha

koruyucu elbise ile ilgili güzel bir yazı

net'te sorfü alem edip gezerken karşılaştığım güzel bir yazıyı paylaşmak istedim. http://lastvoyager.blog.com/2010/03/03/motosiklet-suruculeri-icin-koruyucu-giysi-ve-ekipmanlara-bir-bakis/
  9. yamyamaha

Bu kask hangi marka bilen gören var mı ?

merhaba arkadaşlar. eski bir motorcu abimin hediyesi olan bu kaskın markasını bilen var mı. camı çizik içinde, değiştirmeyi düşünüyordum ama yedeklerinden bulamadım. gören tanıyan var mı. sağdan soldan genel bir görünüm. kilipslerin açık ve kapalı vaziyette iki görüntü. Ç saydam olduğu için...
  10. yamyamaha

ciğerimiz yandı...... :( yeniden yeşertmek elimizde

Manisa Salihli de lidya otel ve bahceçik arasındaki çamlık bir alanda yangın cıktı. ilk dumanlar 16:30 - 17:00 arası göründü. yangın salihliye kadar ulaştı. hava araçların sortileri şehir içinden de görülüyor du. Salihli nin batı kısmı duman altında kaldı. Bu bölge motorumuzla doğa gezileri...
  11. yamyamaha

sıcak havada gerilen sinirler ve sonrası.

dün yaşadığım olay canımı çok sıktı sizlerle paylaşmak istedim. işe gitmek üzre evden motosikletim ile yola çıktım. giyimim resmi (ceza evinde çalışıyorum nöbetime gidiyorum ) şehir içinden sonra 50 km yol yapıp nöbetime başlayacağım. şehir içinde kırmızıya takılıp yeşili beklemeye başladım...
  12. yamyamaha

6111 sayılı kanun 58. madde af kapsamında başka üniversiteye kayıt.

arkadaşlar bilen birileri varsa bana yardımcı olur mu ? zamanında para yok pul yok dedim 2 yıllık yüksek okulu bıraktık ( dördüncü sene olmuştu bitiremedik ). sonraları dışarıdan okuma imkanı oldu açık öğretimden bir ön lisans ( karambole denk geldi ) bitirdik. yeni çıkan ne olursan ol sende...
  13. yamyamaha

yan aynanızda hangi firmanın otobusunu görmek istersiniz.

Arkadaşlar yılda ortalama 30000 km yol yapıyorum. seyirlerim esnasında yan aynamda bazı firmaların otobüslerini gördüğümde tedirgin oluyorum bazılarını gördüğümde de kendimi güvende hissediyorum. Anadolu, pamukkale, ulusoy, kamilkoç bunlar işi bilen şoförlerle çalışıyor. normal bir arabayı...
  14. yamyamaha

hidrojenli motosiklet ( sacoter )

arkadaşlar ilgimi çekti paylaşmak istedim. http://www.apfct.com/article_cat.php?act=view&no=21 scooter yazayım derken de klavyem sürçmüş kusuruma bakmayın.
  15. yamyamaha

cross motor arıyorum

bisanlifan senatorumle takasa girecek cross motor arıyorum. bir ayagım köyde koy yoluna gelmiyor scooter onun için elı yuzu duzgun bir krosa ihtiyazım var. izmire yakın bölgeler ola bilir. tel no 05057767722 http://www.sahibinden.com/big_kasa_scooterWQQaXQQ10559641WQQpXQQdisplayitem
  16. yamyamaha

bisan senator 150

bisan lifan senator 150 cc satılıktır aşagıdaki linkte ilanı vardır. cross veya enduru ile takasta yaparım. http://www.sahibinden.com/big_kasa_scooterWQQaXQQ10559641WQQpXQQdisplayitem tel no 0 505 7767722
  17. yamyamaha

twingo takas

merhaba arkadaşlar 98 twingom var kırmızı kılımasız sahibimden com da 9571304 ilan numarasıyla gorebilirsiniz. güzel bir motorla takasa girmek istiyorum. motor 250 cc cros olabilir. tekliflerınize acığim. 05057767722 telefonum kapalı oldugunda sms de atabilirsiniz arabanın ortalama deyerı 8600
  18. yamyamaha

takas

merhaba arkadaşlar 98 twingom var kırmızı kılımasız sahibimden com da 9571304 ilan numarasıyla gorebilirsiniz. güzel bir motorla takasa girmek istiyorum. motor 250 cc cros olabilir. tekliflerınize acığim. 05057767722 telefonum kapalı oldugunda sms de atabilirsiniz arabanın ortalama deyerı 8600
  19. yamyamaha

motorlarda avans ayarı mümkün mü tadilatmı gerekiyor

merhaba arkadaşlar sorum şudur ki motosikletlerde avansı motor devrine göre kendisi yapıyormu neden soruyorum derseniz cancazım bis ( 126 fiyat ) araba oluyor kendilerı ki ben onu herzaman dört tekerlekli motosiklet olarak görmüşümdür motorunun devri yükseldikce vakum hortumuyla aterşleme...
  20. yamyamaha

lifan- bisan senatorun teknik katoloğu

arkadaşlar bisan senator kulanıyorum. ama teknik bir katolok yok elimde. şöyle enine boyuna teknik bir katoloğunu bulabilirmiyiz resimli cizimli şimdiden herkese teşekürler