Arama sonuçlarınız

1. Spist

Hyosung S&T Kanuni Hyosung ms3 250 Maxi-Scooter hakkında

Motosiklet hakkında bir çok yoruma tanık oldum, alanlar 3 bin km de hemen 2-3 bin tl zararla satışa koymuşlar. yedek parçası vs. nasıl bir motosiklettir merak ediyorum, ya ybr alacağım yada maxiscooter o yüzden biraz araştırma yaptım ve bütçeye uygun geldi bu scooter.. bütçem; max. 5000 TL
  2. Spist

Şık ve sade bir modifiye

Bir o kadar da zahmetsiz :mrgreen:
  3. Spist

Neden maxi scooterlar pahalıdır ?

Arkadaşlar, araştırdım ve maxiscooter kategorisinde sağlam markaların bir altında ki motosikletler bile 5-6 bin tl den başlıyor, bu paraya ybr alabilirim, cbf yada honda beat alabilirim ama neden maxiscooterlar bu kadar pahalı ? vitesli motosikletlerin ekonomi sınıfıyla tümüyle rekabet eder...
  4. Spist

Sağlam ve Ekonomik motosiklet ekipmanı

Merhabalar, yeni motosiklet edinecek arkadaşlar için genellikle şehir içi ve nadir olarak bin km lik uzun yola dayanacak ve işimi görecek ekonomik motosiklet ekipmanı tavsiyesi istiyorum sizlerden :) Kask, mont, dizlik, eldiven gibi.. :rendeer:
  5. Spist

Yerli dexter "Dahsin" :)

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/26753/yerli-dexter---dahsin :queen::queen::queen::queen::queen:
  6. Spist

En ucuza sıfır ybr 125 nereden bulunur ? ( istanbul )

Arama yaptım fakat istediğim sonuçlara erişemedik, sıfır almayı düşünüyorum, sizce en ucuzunu nereden bulabilirim ? 2009,2008 ve 2010 ybr bulabilirmiyim ? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ---------- bu arada 2010 ne zaman türkiyeye gelir ...
  7. Spist

Kanuni Kanuni Elite 110 motosiklet

Bu motoru kullanan ve fikri olan birileri var mı ? yakıt tasarrufu, eksileri değeri nedir? breton 125 un yakıt deposu için gösterge yok, bu da kafama takıldı ayrıca
  8. Spist

Motosiklet için Halkbank komisyon tatilde kredisi

http://www.eniyikredi.com/ks-936-1-34-1-_____-2500-TL-12-ay-vadeli-Halkbank_Komisyon_Tatilde_Kredisi-hesaplama hem az bir faiz hemde dosya ücreti yok motor almaya az kaldı ha gayret :pr:
  9. Spist

150, 125 ve 100 cc lik scooterlar da ki ibre olayı

Merhabalar, kafama takıldı da mahallede arkadaşların vitesli motorlarıyla ara sıra turluyorum, 1. viteste scooterın ulaşabileceği son hıza ulaştığım oluyor, geçenlerde arkadaşımda ki suzuki an hk ye ve honda activa ya bindim.. Bu motorlar 100 cc 125 cc dolaylarında , ( mondial in 150 cclik...
  10. Spist

Salih yani spist // Ben geldim :)

Merhabalar, epey uzun zamandır, yani motor sevgisi kalbime düştüğünden beri üyeyim :) Almaya karar verdiğimde today 50 gibi en küçüğünü inceleyerek keşife başladım.. Şu an ybr düşünüyorum, ben geldim diyeyim dedim :) Muhammed Salih Yetiş İstanbul / Fatih Yaş: 18
  11. Spist

125'lik bir motorun ne kadar az yaktığını bir ev hanımına nasıl anlatırım?

Soru açık ve net, gerçekten tıkandığım anlar, burdan ankara 500 km diyorum, bir depo ile rahat gidiyor diyorum, yaklaşık 25 lira falan, yok artık o kadar olmaz diyor.. Ki çok düşük rakamlar da söylemiyorum anlatırken, ama yinede anlatamadık derdimizi , motorun yakıt masrafını nasıl anlatacağım ...
  12. Spist

Yamaha YBR 125 Alacağım ilk motorum olacak yardım edermisiniz ?

Başlığı biraz uzun tuttum affınıza sığınarak :) Fakat içimde bir yığın soru var, bunları bir çırpıda sormak istiyorum.. ilk motorum, ehliyeti alalı 3 ay oldu fakat para durumları iyi olmadığı için planlarımı biraz erteledim.. YBR 125 almak istiyorum ( Honda titan vs. düşündüm fakat 2008 model...
  13. Spist

Taksitle Yamaha ybr 125 veya honda cg 125 titan arıyorum..

Ben yakın zamanda motor almayı düşünüyorum, Honda veya yamaha ybr alacağım, fakat nakit alamıyorum, taksit yapmam gerekiyor.. 24 ay taksit yapan bi yer varmı ? 18-24 ay civarı taksit olursa alabilirim, çoğu aksesuarım, korunmak için giysim mevcut , sadece kaskım ve motorum yok malesef...