Arama sonuçlarınız

1. tunci

2006 model WUXI wm125- 1 Harwey motor. . . bakmaya değer.

motor 2006 model olup en son bakımı ilan verilmeden 4 gün önce yapılmıstır. wuzi markalı 125 cc kırmızı renkte bir motordur.sıfırı 2,600 olup motor çok temiz ve yürürü güzeldir.fiyat zaten ucuzdur ama araya arkadaşla anlasabiliriz.kalitesine ve sağlamlığına sizleri burdan inandırmam mümkün deyil...
  2. tunci

Dikkat Tehlike Var...!!!

Arkadaslar bu motor olayında motor lafını duyan 2 adım gferi atıyor. Kimi seytan icadı, kimi ise canıma susamadım diyor. Tamam diyer tasıtlara göre biraz daha tehlikeli olabilir ama bu keyifi çıkarmıyacak kadar olamaz. Sonuçta arabayıda adam gibi kullanmassan canına mal olabilir motoruda adam...
  3. tunci

RAMZEY xf 125 10-V yorum bekliyorum...

Arkadaslar ramzey xf 125 motorunu 1 hafta önce dayım iş karsılığı 1100 ytl ye aldı. Kendi motor kullanmayı bilmediği için satmak amaçlı aldı bu motoru ve bende motor alıcağımdan tam isabet oldu anlıyacağınız.:P Motor temiz iyi bir seye benziyor ve 8500 km aldığımda direk servise götürüp yağını...
  4. tunci

HONDA cgl 125

Arkadaslar bu motor hakkında bilgi almak için açtım bu konuyu. Kullanan veya bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasırsa çok memnun olurum.Her türlü bilgiyi vermeniz rica olunur bu motor hakkında...
  5. tunci

Mondial'in En İyi Motoru Hangisi...?

Arkadaslar mondiali bazı arkadaslarımız çin malı olduğu için sevmiyolar,bazı arkadaslarımız ise çok sağlam diyolar.Peki en sağlam, iş görür motosikleti hangisi bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Kullanan ve bilgisi olan arkadaslardan rica olunur...
  6. tunci

KANUNİ windy 125 mi ? MONDİAL 125 kt mi ? MONDİAL 150 kn mi ? ÇELİK runaway 125 mi ?

Arkadaslar önümüzde 4 aydan sonra bi motor alıcam allah nasip ederse ve bana uygun 4 model var (gerek fiyat gerekse zevkime uygun yani) bunların 1 tanesinden bi seçim yapıcam ama bir türlü karara varamadım acaba bunlardan hangisini alsam sorun yasamam ve daha iyi olur. Ayrıca fiyat olarakta...
  7. tunci

arıyorum

Arkadaslar motosiklete meraklı biri olarak artık bir motor almak istiyorum simdilik o kadar büyük çaplı bisi deyilde cup motor düsünüyorum istanbul avrupa yakasında cup tarzı temiz bir motor satmak isteyen varsa bana ulasırsa sevinir. [email protected]