Arama sonuçlarınız

1. exile

CBF 150 Devir saatli gösterge Takılırmı ? (takıldı bile)

pazar günümü montaj için ayırdım, ve çıkan görüntü budur. diger göstergeye göre benzin seviyesindeki değişimi daha hızlı gösteriyor./ frenleme, saga sola yatmada tepkisi daha hızlı) devir saatini bobinin çıkışından aldık üzerindeki tesisatta bitek o eksik digerleri uyuyor sorun yok.
  2. exile

Arka dişli

arakdaşlar Ramzey QM200gy motosikletim var, ön 15 arka dişlisi 56 lık arazi için ama ben genellikle şehir içinde kullanıyorum. ve vites aralıkları çok kısa kalıyor, daha düşük dişli arıyorum ama nerden bulabilirim bu motora uyabilecek dişli? zongshen arka dişlisi 44 yada 48 sanırım, o uyarmı...
  3. exile

Bu nasıl bir motordur? yoksa arabamıdır? modifiyedir? choppermıdır?

vites şahane magirus işi olmuş :D ilgili ilan burada..
  4. exile

Buff (bandanaya benzeyen şey) arayanlar için

http://www.bitenekadar.com/index.cfm bu sitede satılıyor şuan renk ve desenler mevcut ihtiyacı olanlar buyursun baksın.
  5. exile

Takaslı suzuki gsxr 600

http://www.sahibinden.com/sezona_hazir_gelin_gorun_WQQaXQQ7281109WQQpXQQdisplayitem 2005 üzeri ybr 125 ve cbf 150 ile takas olabilir, fiyatta anlaşılır.
  6. exile

Türk Telekomun yeni hızlarına Dİkkat..

sizde telekomun yeni kampanyasında hızınızı 4 e katladıysanız korumaları giyme zamanı gelmiştir :queen::queen::queen: Kaskımızı takalım.. düşücem diye çok korkuyorum:pale: :pale::salut: Diğer üyelerdende aynı atraksiyonu bekliyoruz. :rendeer:
  7. exile

Kawasaki Vn - 800 97 model Lütfen yardım..

Arkadaşlar sevdiğim bir abinin vn-800 sübab kesip piston kırmış silindiri delmiş.. ve aşşagıdaki parça listesini oluşturduk.. fakat bu parçaları nerden bulabilirim? yada hurdaya çıkıpta motoru saglam olan tanıdıgınız bir vn 800 varmıdır? Şimdiden Teşşekkurler..
  8. exile

Dilimize dikkat edelim..

bir çok başlıkta görüyorum.. egsoz exatuas egzozt demeler... aramıza katılan tecrubesiz arkadaşlarında kafası karışmakta. kimin neyden bahsetmek istediği belli değil bu kelime egzoz diye kullanılmalıdır, aynı gazoz der gibi :wiinkk: :wiinkk:
  9. exile

JAnt akor ayarı

arkadaşlar tel jant kullanıyorum ve her sert çukura girdikten sonra jantlara akor ayarı yaptırmaktan bıktım(!) Akor ayarı nasıl yapılır bilgisi olan varsa paylaşırsa çok makbule geçer.. Şimdiden teşşekkurler.
  10. exile

Kanuni Seyhan125T Kırmızı [u]

Kanuni Seyhan125T Kırmızı marka/ model : kanuni seyhan 125T km: 6000km model:2004 fiyatı:satıldı..

Yeni mesajlar