Arama sonuçlarınız

1. scooterman

kullanılmayan motorun yağı değişmelimidir?

selam arkadaşlar.malum havalar soğudu ve artık scooter motoruma bahara kadar binmeyi düşünmüyorum.son 800-900 km'dir motor yağını değiştirmedim. aküyü söktükten sonra motor yağını olduğu gibi değiştirmelimiyim yoksa bahar gelincemi yapmalıyım bunu?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
  2. scooterman

kawasaki VN800 Classic

[/URL][/IMG] bu motordan kullanan arakadaşlar varmı ya da perfonmansı hakkında bilgisi olan?fiyatıda uygun 7900 ytl.görüşlerinizi paylaşırmısınız.teşekkürler.
  3. scooterman

regal raptor hakkında....

arkadaşlar regal motosiklet satışı veya tanıtımı yapan bi site arıyorum ama bi türlü bulamadım.regal modelleri ve fiyatları hakkında bilgi veren site adresleri biliyosanız yazabilirmisiniz.teşekkürler..
  4. scooterman

ankarada bi motosiklet etkiniği yokmu bu aralar?

selamlar.sevgili anakralı motorcu arkadaşlar size ankarada birçok motosiklet görmeme rağmen halen tek başıma dolaşıyorum.yokmu bu aralar bi etkinlik falan?haberi olan varmı?tanşmak ve beraber dolaşmak isterim.saygılar.:)
  5. scooterman

Scooterdan sonra kullanılacak motosiklet arıyorum

selam.bir süredir mondial 150 hs kullanıyorum ama artık scooter kullanmak sarmıyo.tarzımı değiştirmek istiyorum.kafamda keewaysupershadow var ama daha başka hoşuma giden modellerde oldu.v silindir 250 cc çin malı modellerden tavsiye edecekleriniz varmı?teşekkürler.:pale...
  6. scooterman

Keeway Supershadow Hakkinda Bilgisi Olan Var Mi?

arkadaşlar 3-4 ay önce keewaysupershadow'un resimlerini görmüştüm. bir süredir scooter kullanıyorum ama artık tarzımı değiştirmek istiyorum. keewaysupershadow hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. teşekkürler:silent:
  7. scooterman

mondial 150hs(ankara)[u]

tarzımı değiştirmek istediğim için mondial 150 hs'mi satıyorum.bakımları yapıldı ve masrafsız bir şekilde veriyorum. km:1000 fiyat:1400 ytl il:ankara tel:0543 245 94 34
  8. scooterman

satılık 2006 mondial150 hs

tarzımı değiştirmek istediğim için mondial 150 hs'mi satıyorum.bakımları yapıldı ve masrafsız bir şekilde veriyorum. km:1000 fiyat:1400 ytl il:ankara tel:0543 245 94 34 ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»...
  9. scooterman

2006 Model Mondial 150 Hs[u]

motor 900 km'de.ilk bakımı yapıldı.hasarsız,bütün evrakları ve palaksı var. tarzımı değiştirmek için satıyorum.1500 ytl sanırım fazla değildir bu motor için. ankardayım. tel 0543 245 94 34 ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan...
  10. scooterman

herkese selam

selam arkadaslar.anakralıyım 27 yasında bir motosiklet sevdalısıyım. hepinizi öpüyorum........:wiinkk:

Yeni mesajlar